Aplicatii — April 25, 2018 at 2:54 am

Clujenii evită aglomerația cu ajutorul tehnologiei

by

Grație aplicației CLUJ NOW, utilizatorii vor primi alerte în timp real din partea Primăriei Cluj-Napoca atunci când există restricții de circulație cauzate de lucrări în diverse zone din oraș sau când au loc evenimente sportive și culturale care limitează accesul la anumite rute și trasee.

CLUJ NOW este o aplicație dezvoltată de compania clujeană LIFE IS HARD, membră a Grupului de Lucru “Brained City” al clusterului Cluj IT, și se adresează nu doar conducătorilor auto, ci și bicicliștilor și pietonilor – locuitori ai Clujului sau turiști și vizitatori.

Erik_Barna_LIHAplicatia CLUJ NOW a însemnat 6 luni de muncă susținută din partea dezvoltatorului LIFE IS HARD, fiind oferită gratuit comunității clujene pentru utilizare.

Considerăm că acesta este rolul tehnologiei – să facă oamenilor viața mai usoară – iar implicarea noastră este firească. Proiectul inițiat de Primărie are impact pozitiv asupra comunității clujene, iar noi, având competențele necesare, am decis să ajutăm la concretizarea acestuia, dezvoltând aplicația Cluj Now “, consideră Erik Barna, CEO și fondator al companiei LIFE IS HARD.

Aplicația Cluj Now este disponibilă pentru toți cei care utilizează dispozitivele mobile cu sisteme de operare Android și iOS.