Hardware — May 8, 2018 at 6:46 am

Inovaţia devenită realitate

by

Liderii de afaceri de pretutindeni caută echilibrul între două obiective: să menţină fluiditatea de operare a afacerii prin prevenirea fenomenelor disruptive legate de securitate şi productivitate, simultan cu testarea potenţialului noilor inovaţii, cum ar fi cele legate de inteligenţa artificială, machine learning şi VR/AR. Dell lansează noi soluţii în cadrul portofoliului de PC-uri comerciale menite să ajute firmele de orice dimensiuni să atingă acest echilibru critic. Pe lângă faptul că sunt cele mai securizate şi gestionabile PC-uri comerciale din lume, produsele din noua gamă Dell încorporează progresele înregistrate în zonele de design inteligent, productivitate şi sustenabilitate pentru a satisface nevoile în permanentă extindere ale unei forţe de muncă tot mai globalizate şi mai diverse.

“Pentru mulţi dintre clienţii noştri, munca nu mai reprezintă un loc unde te duci – ci o activitate”, a spus Jay Parker, president, Client Product Group, Dell. “Iar firmele inteligente care vor să atragă şi să păstreze cele mai bune talente au îmbrăţişat deja nevoile şi aşteptările în continuă evoluţie ale angajaţilor lor. Departamentele IT lucrează împreună cu Dell la construirea unei strategii tehnologice care să confere angajaţilor puterea şi flexibilitatea de a lucra, când şi unde este cel mai potrivit stilului lor de viaţă, simultan cu menţinerea datelor în siguranţă şi a unui cost total de deţinere (TCO) scăzut.”

Securizarea forţei de muncă moderne: Dell protejează datele stocate şi pe cele în mişcare

Era securităţii moderne este definită de nevoia de securizare a datelor. Iar Dell furnizează soluţii de securitate inovatoare care securizează nu doar datele care stau pe loc, ci şi pe cele aflate în mişcare, oriunde s-ar îndrepta ele, începând cu un dispozitiv de încredere. Gama noastră completă de PC-uri comerciale include securitate hardware revoluţionară şi bune practici care încorporează un program robust de asigurare a fluxului de livrare bazat pe bune practici testate care acoperă fiecare componentă, de la concepţie la asamblare şi livrare către client. Mai mult, Dell îşi cimentează poziția de lider din zona de date şi de endpoint security prin noi îmbunătăţiri ale Dell Data Guardian şi Dell Encryption.

Dell Data Guardian include acum suport suplimentar pentru structurile existente de date ale unei organizaţii, furnizând control consolidat dincolo de reţeaua unei firme. De asemenea, protejează multe tipuri de fişiere, inclusiv aplicaţii proprii, dezvoltate in-house, în plus faţă de aplicaţiile Office standard şi de tipuri larg utilizate de formate de fişiere cum ar fi PDF. De asemenea, organizaţiile îşi pot păzi cele mai critice fişiere prin setarea permisiunilor de acces în interiorul sau în afara ecosistemelor IT, adăugând componente on-screen watermarks pentru un nivel suplimentar de securitate şi permiţând controale care se extind la utilizarea şi diseminarea fişierelor.

Multe organizaţii întreţin medii IT eterogene, compuse din mai multe mărci de produse, sisteme de operare şi generaţii de PC-uri. Pentru a asigura securitatea datelor în astfel de medii diferite, Dell Encryption este o soluţie flexibilă tip data-at-rest, disponibilă acum într-o gamă întreagă de criptări tip file-based sau full-disk  – sau ambele pentru o soluţie de criptare duală. De asemenea, Dell Encryption include suport consolidat pentru programul american NSA’s Commercial Solutions for Classified (CSfC) Program, care instituie nevoia de două nivele de criptare pentru adresarea ameninţărilor emergente reprezentate de quantum computing, care teoretic ar putea depăşi criptografia tradiţională AES 256. Dell Encryption Personal edition este singura soluţie de criptare file-based de la un OEM care va fi certificată pentru folosire în cadrul sistemelor National Security Systems via National Information Assurance Partnership (NIAP).

Forţa din spatele ideilor: Staţiile de lucru Dell Precision

Dell Precision 7730 Mobile Workstation
Dell Precision 7730 Mobile Workstation

Datorită combinaţiei dintre designul inovator şi performanţele deosebite, Dell Precision este staţia de lucru numărul unu din lume. De fapt, cinci din ultimele şapte filme care au câştigat premiile Academy Award pentru efecte vizuale au folosit staţii de lucru Precision pentru crearea efectelor speciale, aici incluzând filmul câştigător din acest an, Bladerunner 2049. Cele mai puternice staţii mobile de lucru din lume au fost reproiectate pentru a fi mai subţiri, mai uşoare, mai mici şi “Pregătite pentru VR”, combinând performanţele maxime cu mobilitatea maximă.

Staţiile mobile de lucru Dell Precision 7730 şi 7530 furnizează rezultate extraordinare cu ajutorul celor mai noi procesoare de generaţie 8 Intel® Core™ şi Xeon®, al graficii AMD Radeon WX şi NVIDIA Quadro® professional, al memoriei 3200MHz SuperSpeed, şi al celei mai mari capacităţi de memorie pentru o staţie mobilă de lucru, de până la 128GB. Dell Precision 7530 este prima staţie mobilă de lucru de 15 inci  “Ready for VR” din industrie. Ambele staţii mobile de lucru sunt echipate cu tehnologie de vârf pentru gestionarea complexelor fluxuri de lucru creativ. Precision 7530 oferă performanţe superioare prin cea mai mare capacitate de stocare PCIe SSD disponibile pentru o staţie mobilă de lucru de 15 inci: până la 6TB, în timp ce 7730 permite noi instanţe de lucru, cum ar fi sistemele de dezvoltare AI şi machine learning.

Cea mai mică staţie mobilă de lucru 2-în-1 de 15 inci din lume, Dell Precision 5530 2-in-1, furnizează performanţa cerută de utilizatori pentru crearea de conţinut bogat şi editare, într-un design zvelt. O balama flexibilă de 360 de grade permite moduri multiple de interacţiune, incluzând suport pentru touch şi pen. Ecranul InfinityEdge 4K Ultra HD de generaţie următoare garantează utilizatorilor faptul că rezultatele muncii lor vor fi prezentate în detalii deosebite, care respectă realitatea. Dell Premium Pen oferă sensibilitate la presiune (4,096 puncte de presiune), funcţionalitate de balans şi latenţă mică pentru o experienţă cât mai apropiată de desenul pe hârtie. Noua tastatură MagLev Keyboard reduce grosimea tastaturii fără a face compromisuri în termeni de scurtcircuite critice de taste pentru fluxurile de lucru legate de crearea de conţinut, iar izolarea Ultra-thin GORE™ Thermal Insulation menţine sistemul în parametri termici normali în condiţii de funcţionare intensă.

Cea mai mică staţie mobilă Dell de 15 inci, Dell Precision 5530, oferă o experienţă vizuală excepţională datorită ecranelor InfinityEdge 4K Ultra HD de generaţie următoare care oferă rapoarte de contrast mai bune, suport touch şi calitate a imaginii prin noile opţiuni de afişare IGZO 4. Mai puternică decât oricând, această staţie de lucru subţire şi uşoară, cântăreşte doar 1,77 kilograme şi oferă grafică profesionistă de generaţie următoare până la nivelul NVIDIA Quadro® P2000. Cu accelerări ale memoriei la 2666MHz de până la 32GB, utilizatorii îşi pot accelera cu uşurinţă cele mai complicate fluxuri de lucru. Iar cu ajutorul stocării SSD de până la 4TB, utilizatorii pot accesa, transfera şi stoca rapid şi ușor fişiere mari 3D, video şi multimedia, o caracteristică puțin întâlnită la o staţie mobilă cu un corp atât de subţire şi de uşor. Staţia mobilă de lucru complet personalizabilă de 15 inci Dell Precision 3530 furnizează forţa unei staţii fixe de lucru la un preţ comparabil cu un PC, cu procesoare de generaţie 8 Intel® Core™ şi Xeon® de generaţie următoare, accelerări de memorie de până la 2666MHz şi grafică profesională NVIDIA Quadro® P600. Iar datorită bateriei de 92WHr şi a gamei mari de porturi, incluzând HDMI 2.0, Thunderbolt şi VGA, utilizatorii vor rămâne mobili şi productivi. 

Office peste tot: Laptopurile Dell Latitude

Latitude 15 5591
Dell Latitude 15

Portofoliul Dell Latitude este proiectat pentru productivitate cotidiană în factori de formă mici pentru a vă permite să aveţi biroul cu dumneavoastră oriunde. Şasiurile modelelor Dell Latitude 5491 şi 5591 şi-au redus amprenta cu 30% în cursul ultimelor trei generaţii şi adăpostesc cele mai noi progrese tehnologice, fapt care le face cele mai puternice modele Latitude de până acum. Oferind o durată de viaţă a bateriei de până la 19 ore, aceste noi laptopuri furnizează puterea, portabilitatea şi conectivitatea de care utilizatorii au nevoie ca să străbată lungile zile de lucru implicând şedinţe non-stop sau zboruri dintr-o parte în alta a lumii. Laptopurile sunt echipate cu procesoare de generaţie 8 Intel® Core™ (i5/i7) vPro (45W H-series), memorie la 2666MHz de până la 32GB, grafică NVIDIA, Thunderbolt™3 opţional şi o gamă de opţiuni de stocare, de la discuri dure la stocare PCIe solid state.

Aceste sisteme au fost construite şi ca parte a programului Legacy of Good Program, fiecare laptop conţinând fibră de carbon reciclată în interiorul şasiului. Dell a petrecut mai bine de zece ani lucrând cu materiale sustenabile la produse şi ambalaje. Din 2012, compania a reciclat peste 25 milioane kilograme de materiale post-consum în produse noi şi s-a angajat să recicleze 50 milioane kilograme de materiale în portofoliul său de produse până în anul 2020.

În calitatea lor de cele mai securizate şi gestionabile laptopuri comerciale din lume, modelele Latitude oferă companiilor, de asemenea, opţiunea de a fructifica un FIPS 201 Smart Card Reader cu contact fizic şi un smart card reader contactless cu certificare Control Vault 2™ FIPS 140-2 Level 3. Ele includ, de asemenea, Intel Authenticate, o soluţie de autentificare multi-factor care verifică identităţile la nivel hardware pentru protecţie sporită dincolo de nivelul software, iar acum include suport de recunoaştere facială cu Windows 10. Modelele Dell Latitude sunt uşor de instalat şi gestionat de către IT cu ajutorul capabilităţilor Dell Client Command Suite de management şi instalare de la distanţă. Pentru cele care rulează Windows 10, Dell a construit o integrare unicat cu VMware Workspace ONE şi Dell Client Command Suite for cloud management din Dell Commercial Client (BIOS) firmware, drivere Dell, Windows OS şi aplicaţii de la consola cloud VMware Workspace ONE. Clienţii Dell Windows 10 au, de asemenea, opţiunea de a folosi  Microsoft AutoPilot pentru instalare şi management, pe care Dell va începe să-l livreze clienţilor începând cu luna mai. Niciun alt OEM nu poate oferi un asemenea nivel sau o asemenea profunzime de gestionare a dispozitivelor cu Windows 10.

Reimaginarea desktopului: Dell sărbătoreşte 25 de ani de PC-uri OptiPlex cu un portofoliu complet nou

Desktop-urile vor reprezenta aproape jumătate din toate PC-urile comerciale vândute în acest an, iar activitatea Dell de 25 de ani în domeniu şi axarea continuă pe inovare îşi arată acum roadele. OptiPlex a evoluat către cei mai fiabili şi inovatoari factori de formă pentru a satisface nevoile profesioniştilor care apreciază expandabilitatea şi forţa unui desktop.

Dell OptiPlex 7760
Dell OptiPlex 7760

Dell lansează o nouă familie de dispozitive OptiPlex All-in-One (AIO) care oferă soluţii puternice într-un design elegant şi consolidat. Portofoliul furnizează performanţe de top cu procesoare Intel® Core™ vPro de până la generaţia opt, memorie DDR4 de până la 32 GB şi memorie opţională Intel® Optane™ pentru lansarea rapidă a aplicaţiilor şi fişierelor comune în scopul unui câștig major de productivitate. O cameră web de tip pop-up îmbunătăţeşte colaborarea video, cu suportul unei camere full HD sau cu infraroșu pentru activarea suportului la conectarea Windows Hello şi a apelurilor video.

Noua linie de produse include OptiPlex 7760 AIO, ecran puternic InfinityEdge de 27 inci cu ecran opţional glare-free 4K Ultra HD cu HDR şi High-Gamut sRGB sau ecran touch Full HD IPS, grafică discretă de generaţie următoare şi quad mic array cu tehnologie Waves Maxx pentru sunet clar la distanţe de până la patru metri. OptiPlex 7460 AIO oferă un ecran de 23.8 inci InfinityEdge, furnizând o amprentă mai mică şi optimizând spaţiul de ecran cu tehnologie edge-to-edge Full HD IPS şi numeroase opţiuni de port. OptiPlex 5260 AIO oferă un ecran de 21,5 inci cu un ecran opţional 10-point multi-touch pentru productivitate sporită.

De asemenea, Dell lansează noile desktopuri OptiPlex Tower, Small Form Factor şi Micro, dotate cu procesoare de generaţie 8 Intel® Core™ şi memorie DDR4 de până la 64GB pentru forţa de muncă dinamică de azi. Disponibil sub formă Tower şi Small Form Factor, OptiPlex XE3 este un desktop de clasă industrială cu performanţe din clasa enterprise, combinând fiabilitate şi durabilitate pentru a satisface nevoi din industrii precum healthcare, retail şi manufacturing, în acelaşi timp oferind un design OEM-ready. XE3 este rezistent la şoc şi vibraţii, poate opera într-o gamă de temperaturi între 0C şi 45c°, iar pentru medii extra dure sunt disponibile filtre suplimentare de praf. Modelele OptiPlex 7060 şi 5060 Tower, Small Form Factor şi Micro oferă opţiuni bogate SSD şi hard drive options, grafică AMD sau NVIDIA de generaţie următoare, şi pot alimenta până la trei monitoare simultan. Modelul OptiPlex 3060, disponibil în variantele Tower, Small Form Factor şi Micro, este un sistem compact cu memorie DDR4 de până la 32GB şi opţiuni versatile de montare. 

Transformaţi felul în care lucraţi: Monitoarele Dell P-Series

Dell lansează noile monitoare P-series, proiectate pentru productivitate. Profilul subţire de panou, baza mai mică, opţiunea USB-C şi designul îmbunătăţit de gestionare a cablurilor eliberează mai mult spaţiu de disc ca până acum. Caracteristica îmbunătăţită Easy Arrange din cadrul Dell Display Manager permite utilizatorilor multitaskingul mai multor aplicaţii simultan. Dincolo de organizare, marginea trilaterală ultrasubţire a acestei serii de monitoare oferă o experienţă vizuală fluidă la lucrul cu monitoare aşezate unul lângă altul, în acelaşi timp afişând culori consistente practic din orice unghi datorită unui unghi larg de vizualizare de 178°/178° activat de tehnologia In-Plane Switching (IPS). Iar utilizatorii pot stimula şi mai mult productivitatea cu noul Dell Dual Monitor Stand (MDS19) care aclimatizează perfect până la două monitoare de 27 de inci într-o amprentă mică.

Suport excepţional şi servicii de instalare pe care firmele se pot baza

Pentru a ajuta clienţii să obţină maximum din tehnologie, Dell oferă o suită completă de servicii de-a lungul ciclului de viaţă al IT-ului.

ProDeploy Client Suite ajută clienţii să instaleze PC-uri cu viteză mai mare, efort mai mic şi control mai bun. Fiecare detaliu al instalării poate fi gestionat cu ajutorul TechDirect portal de la Dell pentru un nivel fără precedent de automatizare şi simplitate. Cu ajutorul ProDeploy Client Suite, experţii şi partenerii Dell pot gestiona instalările sub forma managementului de proiect prin etapele de planificare, configurare şi instalare. Clienţii pot efectua instalări cu până la 35% mai repede cu ajutorul ProDeploy/ProDeploy Plus.

Suita completă de suport include oferta de top ProSupport Plus, alimentată de tehnologia exclusivă Dell SupportAssist, oferindu-le utilizatorilor finali expertiza şi tehnologia necesare pentru a-şi menţine PC-urile şi tabletele conectate şi productive. Tehnologia noastră proactivă şi predictivă de automatizare, opţiunile flexibile de răspuns şi canalele multiple de suport previn timpii de cădere, cresc productivitatea IT şi a utilizatorului final, şi reduc efortul. Prin comparaţie cu competitori cheie, Dell ProSupport Plus cu tehnologie SupportAssist reduce semnificativ timpii de rezolvare ai unui disc căzut cu până la 91% şi numărul de paşi până la rezolvare cu până la 21.

Disponibilitate

 În curând

  • Dell Latitude 5491 şi 5591 vor fi disponibile pe dell.com din 22 mai.
  • OptiPlex 5260, 7460, şi 7760 All-In-Ones vor fi disponibile pe dell.com din 22 mai.
  • OptiPlex 3060, 5060, 7060 şi XE3 Towers, Small Form Factors and Micros vor fi disponibile pe dell.com din 22 mai.
  • Dell Precision 3530, 5530, 7530, 7730 vor fi disponibile pe dell.com din 22 mai. Preţul şi disponibilitatea Dell Precision 5530 2-in-1 vor fi anunţate în curând.
  • Monitoarele P-Series vor fi disponibile pecom iar Dell Dual Monitor Stand (MDS19) va fi disponibil pe dell.com.