Hardware — May 10, 2018 at 12:40 pm

Imprimarea transformată cu ajutorul culorilor irizate și metalice

by

Xerox Iridesse Production PressPoate o presă color de mare viteză, cu șase stații, să combine imprimarea în patru culori cu până la două tonere speciale, dintr-o singură trecere? Răspunsul este da. Presa de producție Xerox Iridesse™ este singura presă digitală care poate imprima folosind toner în nuanțe metalizate de auriu sau argintiu, CMYK și toner transparent sau alb dintr-o singură trecere, oferindu-le furnizorilor de servicii de imprimare un avantaj uriaș pe piața competitivă a imprimării digitale de producție.

Iridesse elimină nevoia folosirii mai multor prese și procese, care sunt necesare în mod obișnuit pentru adăugarea de efecte de imprimare, sporind capacitatea de producție și profitul clienților. Conform Keypoint Intelligence-InfoTrends, adăugarea de efecte speciale digitale poate avea ca rezultat o amortizare rapidă a investiției inițiale, deoarece marjele de profit ale furnizorilor de servicii de imprimare se pot situa între 50-400%.

Mulțumită celor două stații inline pentru toner special, clienții pot crea aplicații originale cu spot colors, efecte în degradé cu tonere metalice sau mixte, precum și alte efecte speciale. Tonerele metalice în nuanțe de auriu și argintiu pot fi folosite individual sau stratificate, sub sau peste suprafețele imprimate CMYK pentru a crea palete unice în culori irizate. De asemenea, se poate adăuga un strat de toner pentru oferi imprimării un plus de textură.

Fluxurile de lucru încorporate în Xerox FreeFlow® Core le permit furnizorilor de servicii de imprimare să pregătească în mod automat textele și graficele dorite pentru imprimarea cu toner metalic, fără a fi nevoie de editarea fișierelor sursă. Simplu și rapid, fără a fi nevoie de intervenția unui designer grafic.

Presa Xerox Iridesse poate imprima la viteze de până la 120 de pagini pe minut, pe media cu grosimi de 52 – 400 gsm. Funcțiile presei mai includ:

  • Procesul care folosește tonerul High Definition Emulsion Aggregate (HD EA) oferă o dimensiune optimă a particulelor, cu aspect mat, în nuanțe omogene și detalii fine.
  • Serverul de imprimare Xerox EX-P 6 by Fiery® le permite clienților să creeze fluxuri de lucru personalizate pentru aplicații metalice cu ajutorul funcțiilor avansate de RIP și al instrumentelor pentru managementul culorii.
  • Este disponibilă o gamă largă de opțiuni de finisare, printre care se numără noul Xerox Crease Trimmer și modulele Xerox Production Ready Booklet Maker Finisher și Xerox SquareFold Trimmer. 

Presa de producție Iridesse va putea fi comandată începând cu 9 mai 2018.