Evenimente — May 14, 2018 at 3:10 pm

Asistentul inteligent pentru birou prezent la evenimentele de sezon

by

Xerox România participă în luna mai la patru evenimente de tehnologie din întreaga țară pentru a prezenta și a face demonstrații pe echipamentele de imprimare pentru mediul de birou din portofoliu. Astfel, în următoarele două săptămâni, specialiștii Xerox vor fi prezenți la Bucharest Technology Week, Ziua Comunicațiilor, IT Congress și la Transilvania IT Forum.

ConnectKeyVedeta acestor evenimente va fi asistentul inteligent pentru locul de muncă reprezentat de tehnologia Xerox ConnectKey, integrată în noua generație de echipamente multifuncționale de imprimare Xerox.

Noul portofoliu de echipamente care au integrate tehnologia ConnectKey transformă echipamentele tradiționale de imprimare în adevărați asistenți inteligenți și conectați pentru birou, care se adaptează nevoilor în schimbare ale business-urilor moderne. Fluxurile de lucru personalizate, accesul ușor la cloud, funcțiile de securitate pe mai multe niveluri și aplicațiile mobile sunt acum aproape la fel de importante ca imprimarea, copierea și faxul.

În București, împreună cu partenerul strategic Producton, Xerox participă la Bucharest Technology Week, cel mai mare festival de tehnologie urbană din România. În cadrul BTW, specialiștii Xerox vor fi prezenți la Innovation Summit pe 15 mai și la Fintech Summit pe 17 mai. La stand, vor face demonstrații pe echipamentul Xerox VersaLink C405: scanare/ imprimare în cloud, imprimare de pe smartphone, personalizare ecran echipament și autentificare prin card. De asemenea, în București, Xerox va participa la Ziua Comunicațiilor pe 15 mai, unde va fi prezentat echipamentul Xerox WorkCenter 6515.

Pe 16 și 17 mai, compania va fi prezentă la Timișoara, la IT Congress, unde va expune o serie de echipamente de imprimare pentru mediul de birou: Xerox AltaLink C8070, Xerox VersaLink C7030 și Xerox VersaLink B405. Evenimentul este organizat de ETA2U, partener strategic Xerox și unul din principalii integratori de sisteme si soluții IT din vestul României. Reprezentanții Xerox România vor vorbi despre echipamentele de imprimare Xerox în noul context legislativ GDPR: despre aplicații, soluții AAA și securitatea proceselor de imprimare.

Nu în ultimul rând, în perioada 23 – 24 mai, Xerox va fi prezent la Transilvania IT Forum, iar la stand vor fi prezentate Xerox AltaLink C8070, Xerox VersaLink C7030 și VersaLink B405. Forumul este organizat Top Tech, partener strategic Xerox, furnizor de soluții IT și de sisteme tehnice de securitate.

Echipamentele multifuncționale de imprimare Xerox VersaLink B405 și Xerox VersaLink C7030 fac parte din gama VersaLink, care se adresează business-urilor de mici dimensiuni, care își desfășoară activitatea și din afara biroului, în timp ce MFP-ul Xerox AltaLink C8070 este mai potrivit pentru grupurile de lucru și volumele de imprimare din zona enterprise.