NEWS — May 14, 2018 at 1:52 pm

Flanco susține și recompensează reciclarea

by

1200x628_EnvironFlanco Retail continuă să sprijine și în acest an reciclarea corectă a electrocasnicelor vechi și a bateriilor uzate, prin campanii de informare, premii și reduceri oferite cumpărătorilor. Campania “Privește partea pozitivă”, derulată în parteneriat cu Asociația Environ și Asociația SNRB, se va desfășura în toate cele 122 de magazine Flanco din țară, până la data de 31 decembrie 2018.

Sub sloganul #ReciclămÎmpreună, Flanco își încurajează clienții să protejeze mediul înconjurător, prin gestionarea corectă a deșeurilor de electrocasnice și a bateriilor uzate. Totodată, îi răsplătește pe loc cu premii sau reduceri pe toți cei care se implică activ în îndeplinirea acestui obiectiv.

Astfel, clienții care vor să își schimbe un produs electrocasnic de dimensiuni mari, precum un aragaz, un aparat frigorific sau o mașină de spălat, cu unul nou, îl pot aduce pe cel vechi în oricare dintre cele 122 de magazine Flanco din țară și vor primi pe loc o reducere de 100 de lei, pentru achiziția unei mașini de spălat sau a unui aparat frigorific din ofertă. Mai multe informații sunt disponibile în regulamentul campaniei, care poate fi consultat aici.

Pe cei care vor să recicleze bateriile uzate, Flanco și Asociația SNRB îi așteaptă cu premii speciale. Pentru fiecare 20 de baterii uzate, predate în plicurile speciale de colectare din toate magazinele rețelei, Flanco oferă pe loc patru baterii noi, două tip R3 (AAA) și două tip R6 (AA).

Marele premiu constă într-o vacanță pentru două persoane, într-o destinație eco, ideală pentru “reîncărcarea bateriilor”. Câștigatorul va fi ales prin tragere la sorți, la finalul campaniei. Cei care doresc să participe la tombolă, trebuie să înregistreze codul de bare de pe plicurile de baterii, pe site-ul colecteazabaterii.ro.

Programul se axează pe colectarea bateriilor pentru electronice și electrocasnice, așa că bateriile plumb-acid și cele cu greutăți mai mari de 3 kg nu fac obiectul campaniei și nu vor fi colectate. Mai multe informații sunt disponibile în regulamentul campaniei, care poate fi consultat aici, precum și în toate magazinele Flanco din țară.