Productie — May 16, 2018 at 8:02 am

Industria auto din România merge în CLOUD

by

3DCENIT a lansat în România a platformei 3DEXPERIENCE Social Collaboration Services. Platforma stă la baza a mii de produse inovatoare şi interconectând în mod inteligent departamentele unor mari producători auto europeni precum, Citroën, Peugeot, Jaguar Land Rover şi Scania.

Versiunea R2018x a platformei 3DEXPERIENCE® vine cu o extindere substanţială a funcţiilor şi aplicaţiilor din CLOUD pentru a permite companilor să reacţioneze mai rapid la nevoile pieţei auto. Odată cu lansarea acestei versiuni şi în România, producătorii locali de piese şi echipamente dedicate sectorului auto au oportunitatea de a testa şi folosi mediul online pentru a transforma modul în care concep produsele.

3DEXPERIENCE Social Collaboration Services este poarta de acces către aplicaţiile din CLOUD ale platformei 3DEXPERIENCE®, prin intermediul căreia Dassault Systèmes oferă acces gratuit către trei componente esenţiale – aplicaţii în cloud, comunităţi de utilizatori şi marketplace – clienţilor care au deja licenţe de CATIA V5 sau SolidWorks sub mentenanţă.

Faţă în faţă cu o nouă revoluţie industrială, producatorii locali de echipamente şi piese auto sunt nevoiţi să apese acceleraţia digitalizării. Cu o misiune asumată de a fi lideri în educaţia digitală a inginerilor români, CENIT se alătură din nou partenerului său strategic, Dassault Systèmes, pentru a facilita accesul companiilor locale la tehnologie de ultimă generaţie“, declară Adrian Alexe, Sales Manager CENIT România.