Securitate — May 17, 2018 at 5:10 am

Fujitsu își extinde serviciul pentru apărarea împotriva diversificării atacurilor cibernetice

by

Fujitsu anunță că își extinde serviciul de securitate globală Fujitsu Security Solution, care oferă suport centralizat , de la predicția unui cyberattack până la restaurarea sistemului. Compania întărește securitatea și securitatea cloud-ului oferind analize ale informațiilor despre amenințări din dark web. Începând cu luna mai, Fujitsu oferă în Japonia soluția “Fujitsu Security Solution Cybereason EDR Service”, care oferă un pachet total de implementare, operare și întreținere pentru Cybereason EDR, un software care poate detecta atacurile cibernetice de la surse necunoscute pe terminale, folosind învățarea automată.

În domeniul cloud, Fujitsu va oferi un serviciu clienților care utilizează Microsoft 365 E5, oferind soluții de securitate integrate care apără, detectează și răspund la atacurile cibernetice. De asemenea, Fujitsu va oferi și un serviciu care oferă clienților individualizați rapoarte care detaliază ce se întâmplă în dark web și amenințările web profunde. Ambele servicii sunt programate să fie lansate în Japonia începând cu luna august.

Fujitsu

În plus față de aceste trei servicii, Fujitsu oferă în Japonia, din luna mai, “Fujitsu Security Solution Global Managed Security Express”, care accelerează desfășurarea oferind un pachet care conține doar părțile necesare ale serviciului Global Managed Security.

Fujitsu a anunțat ca va sprijini continuitatea afacerilor clientilor prin imbunatatirea continua a “Fujitsu Security Solution Global Managed Security Express” folosind tehnologie de securitate de ultimă oră, contribuind la astfel la crearea unei societăți confortabile și sigure în rețea.