Evenimente, Foto-Video-Audio — May 18, 2018 at 1:34 pm

Noi monitoare de gaming prezentate la East European Comic Con 2018

by

27GK750F-BLG Electronics prezintă, în cadrul East European Comic Con, patru noi monitoare de gaming. Acestor device-uri li se vor alătura mai multe modele pe tot parcursul anului, însă display-urile disponibile în prezent indică în mod clar caracteristicile cheie ale gamei de monitoare LG. Diferitele display-uri, disponibile în dimensiuni cuprinse între 27” și 34”, vor corespunde în același timp nevoilor începătorilor, campionilor de e-sport și profesioniștilor în grafică.

 

Monitoare de gaming pentru începători și profesioniști

LG Full HD FreeSync de 27 de inch, 27GK750F-B, este conceput pentru a răspunde nevoilor celor mai devotați gameri. Cu o rată de reîmprospătare de 240 Hz și Motion Blur Reduction de 1 ms, acestea garantează că experiența jocurilor nu va avea de suferit din cauza imaginilor neclare și că toate mișcările vor părea foarte precise. Monitorul oferă toate caracteristicile cheie de gaming: Dynamic Action Sync (DAS) minimizează întârzierea input-ului, Black Stabilizer oferă claritate în tonurile cele mai profunde de negru, permițând jucătorilor să observe cu ușurință inamicii ascunși în umbre. Display-ul poate fi optimizat pentru diferite moduri de joc, iar utilizatorii pot comuta între setările FPS, RTS și alte setări.

Monitorul premium 32” QHD (2560 x 1440 pixeli) 32GK850G este un produs dedicat gamerilor. Design-ul unic al display-ului, și anume construcția fără rame a ecranului pe trei laturi, susține cea mai bună imersiune posibilă în jocuri. Cu NVIDIA G-Sync, semnalul care vine pe ecran este transformat într-o mișcare perfectă, fluidă și rapidă. G-Sync permite înregistrarea video fără input lag, astfel încât imaginile redate pe monitor sunt incredibil de viu colorate și de detaliate. Desigur, acest display vine de asemenea cu tehnologiile 1ms Motion Blur Reduction, Dynamic Action Sync și Black Stabilizer.

Monitoarele 29WK600 și 34WK650 sunt capabile să afișeze 99% din spectrul de culoare sRGB, iar raportul de aspect 21:9 oferă un spațiu generos pentru creativitate. Aspectul este și mai complet datorită designului fără rame pe trei laturi, precum și datorită standului ArcLine ergonomic (reglabil în înălțime, înclinabil și rotativ). Monitoarele FreeSync 29WK600 și 34WK650 oferă și funcții cheie de gaming, cum ar fi Dynamic Action Sync și Black Stabilizer, ceea ce face aceste modele perfecte și pentru muncă și pentru joc.