Servicii IT — May 18, 2018 at 9:24 am

Radu Scarlat , Bento: Cu instrumentele de automatizare creăm „rețete” la nivelul sistemelor de calcul, serverelor sau aplicațiilor

by
Radu Scarlat, General Manager al Bento Romania
Radu Scarlat, General Manager al Bento Romania

Bento oferă servicii de automatizare și standardizare a sistemelor informatice complexe din cadrul companiilor aflate în expansiune.

Bento Infrastructure Automation este un pachet de servicii care permite auditarea intregului sistem informatic, validarea conformitatii cu standardele IT si imbunatatirea automata a proceselor existente prin suprascrieri rapide de cod, atat la nivelul sistemelor de calcul, cat si la cel al serverelor sau aplicatiilor. Bazat pe instrumente puternice precum CHEF sau PUPPET, serviciul permite organizatiilor sa integreze rapid aplicatiile critice, sa implementeze noi procese departamentale, sau sa asigure conformitatea infrastructurii IT cu standardul de companie, prin intermediul unei singure platforme automatizate, centralizate.

Printre beneficiile serviciului Bento Infrastructure Automation se numara:

  • configurare rapida, automata a infrastructurii IT existente si a sistemelor interne de calcul
  • reducerea semnificativa a costurilor generate de configurarile sistemelor IT respectand standardele in vigoare
  • automatizarea configurarilor drepturilor de acces in retea si in anumite sisteme
  • auditarea periodica a respectarii conformitatii cu standardele de companie
  • remedierea in timp real a deviatiilor de la standardele existente

Pachetul Bento Infrastructure Automation a fost implementat in cadrul a numeroase proiecte, fiind vazut ca o componenta cheie a serviciilor de infrastructura IT Bento. Pentru mai multe detalii cu privire la acest produs, va invitam sa vizitati www.bento.ro/bento-infrastructure-automation.