Evenimente — May 22, 2018 at 3:59 pm

Tema Energy prezintă soluții inovative pentru centrele de date la cheie și managementul acestora

by

Tema Energy prezintă cele mai noi soluții pentru centrele de date inovative, la cheie, incluzând o soluție de management al acestora. Înființată în anul 2002, Tema Energy s-a lansat prin soluții de power backup, ajungând să implementeze, de la design și consultanță, soluții de centre de date la cheie.

Mihai Manole, CEO Tema Energy
Mihai Manole, CEO Tema Energy

 

 

În ultimii ani, compania s-a specializat și pe livrarea centrelor de date mobile și a centrelor de date micro, necesare companiilor care nu doresc amenajarea unor spații fizice dedicate (cladiri sau camere) centrelor de date, sau celor care doresc un centru de date temporar pentru a fi utilizat în locații mobile sau în cadrul unor evenimente.

Soluțiile implementate în cadrul centrelor de date pot fi livrate de către Tema Energy și pentru alte tipuri de proiecte, în zonele de servicii, industrie, sisteme feroviare sau alte aplicații dinafara centrelor de date. Tema Energy a implementat peste 100 de proiecte la cheie în domeniul sistemelor de centre de date.

Tema Energy se aliniază trendului soluțiilor edge pentru centre de date, oferind soluții de centre de date de tip container, micro-container sau rack-all-in-one, soluții livrabile la momentul comenzii, produse de sine stătătoare, fiind asemănătoare unui server, dar foarte personalizabile în funcție de cerințele clienților. Soluțiile de tip container de mici dimensiuni sunt foarte rapid de implementat, compania livrând și în termen de 5 săptămâni una din comenzi, un container cuprinzând între 1-12 rackuri. Există și posibilitatea realizării unor centre de date complexe, cu până la 200 de rackuri, prin combinarea mai multor containere.

Tema Energy a anunțat și pre-lansarea unei soluții de „Data Infrastructure Monitoring Tool”, o soluție dedicată monitorizării integrale a unui centru de date din punct de vedere al infrastructurii non-it, cum ar fi power, securitatea fizică, securitatea la incendiu sau alte caracteristici. Soluția poate fi implementată în orice centru de date, fiind foarte personalizabilă și adaptabilă fiecărui centru de date în parte. Soluția se află într-o etapă avansată de dezvoltare, fără a avea încă o variantă de nume comercial. Soluția ajută inclusiv la monitorizarea cu ajutorul camerelor video, oferind posibilitatea de conectare a până la 20 de camere video pentru monitorizare.