NEWS — May 29, 2018 at 5:56 am

Notebook-ul Acer Swift 5 cu greutate sub 1 kg

by

Swift_5_03Acer a prezentat, în cadrul conferinței de presă next@acer ce a avut loc miercuri la New York, noul notebook Swift 5 creat pentru utilizatorii care își doresc portabilitate deplină, performanțe stabile și accente de stil. Cu un ecran de 15 inch, șasiul elegant cântărește mai puțin de 1 kg, fiind ideal pentru persoanele active, aflate mereu în mișcare. Swift 5 este echipat cu Windows 10, cele mai noi procesoare Intel® Core™ și oferă performanțe excepționale și o durată de viață a bateriei pe durata întregii zile.

“Am înregistrat un feedback remarcabil cu privire la modelul Swift 5 de 14 inch incredibil de ușor, iar acum ne depășim limitele cu modelul de 15,6 inch”, a declarat Jerry Hou, General Manager, Consumer Notebooks, IT Products Business, Acer Inc. “Am păstrat greutatea sub limita de 1 kg prin utilizarea unor rame ultra-înguste și a unui șasiu mai mare.”

Ecranul touch Full HD IPS al noului Swift 5 are margini ultra-înguste, de doar 5,87 mm, oferind un raport screen-to-body de 87.6% pentru a maximiza experiența de vizionare. Swift 5 oferă tehnologia Acer Color Intelligence™ care ajustează în mod dinamic gamma și saturația în timp real, optimizând culoarea ecranului și luminozitatea acestuia, fără întreruperi sau suprasaturație, în timp ce tehnologia Acer BluelightShield permite ajustarea emisiei luminii albastre a ecranului pe perioade lungi de utilizare.

Modelul Swift 5 este construit din materiale avansate, aliaje de magneziu și litiu ultra-ușoare pentru carcasa superioară și cea inferioară și aliaje de magneziu și aluminiu pentru o rezistență suplimentară pe zona de odihnă a mâinilor. Datorită tastaturii LED cu iluminare, utilizatorii pot lucra eficient pe tot parcursul zilei și chiar și pe timp de noapte.

Echipat cu cele mai noi procesoare Intel®, Acer Swift 5 oferă o experiență excepțional de rapidă și receptivă și o baterie cu durată de viață pentru întreaga zi de lucru. Swift 5 este echipat cu tehnologia Intel® Wireless-AC 9560 care oferă performanțe Gigabit wireless 2×2 802.11ac, îmbunătățește experiența de streaming, partajare, conferințe și jocuri.

Până la 1TB spațiu de stocare pe SSD și până la 16GB memorie DDR4 mențin sistemul rapid și receptiv, în timp ce conectivitatea este asigurată printr-un port USB 3.1 Type-Gen 2 (transfer de date de 10 Gbit/s), două porturi USB 3.1 Type-A (unul cu funcționalitate de încărcare când laptopul este oprit), un port HDMI și un cititor de carduri SD. Swift 5 suportă Windows Hello prin intermediul unui cititor de amprentă, permițând utilizatorilor să se conecteze la conturile lor mai rapid și mai sigur.

Prețuri și disponibilitate

Specificațiile exacte, prețurile și disponibilitatea pot varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitate, specificațiile produselor și prețuri pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat birou Acer prin intermediul www.acer.com.

Noul model Swift 5 a fost lansat în cadrul evenimentului de presă next@acer ce are loc anual în New York, unde compania a anunțat o varietate de noi dispozitive și soluții pentru gameri, designeri, familii, studenți și profesioniști. Pentru mai multe informații, vizitați www.acer.com/nextatacer.