Aplicatii — May 31, 2018 at 10:27 am

Șoferii de taxi susțin aplicațiile agregatoare

by

clever taxiÎn urma unui sondaj intern realizat săptămâna trecută în rândul șoferilor de taxi, am constatat că un procent de 80% dintre șoferii de taxi nu sunt de acord cu interzicerea aplicațiilor agregatoare prin adoptarea ordonanței de urgență pentru modificarea legii taximetriei.

Clever Taxi activează în 20 de orașe din România și astăzi, răspunde nevoilor a peste 800.00 de cetățeni și oferă o mecanism de lucru modern, sigur și eficient la peste 20.000 de șoferi de taxi. Totodată, 99,2 % dintre șoferi consideră platforma ca fiind extrem de utilă pentru ei, oferindu-le siguranță și schimbându-le modul de lucru într-o manieră pozitivă.

În urma unei analize efectuate de mytaxi, lider european pe segmentul aplicațiilor de e-hailling*, se observă că în majoritatea țărilor europene, șoferii sunt liberi să aleagă dacă lucrează sau nu cu un dispecerat, iar atribuțiile acestora nu le depășesc pe cele ale unui call-center.

Platformele agregatoare sunt utilizate la scară largă, peste tot în Europa. Acestea permit identificarea taxiurilor aparținând mai multor companii, de la mai multe dispecerate, dau clientului posibilitatea să aleagă în funcție de diverse criterii: companie, tarif, timp de așteptare. Permit clientului să aleagă în funcție de alte informații cum ar fi poză și rating, garantând calitatea serviciului.