Evenimente — June 4, 2018 at 2:19 pm

OPTEX, partener al Conferinței Naționale ARTS

by

ARTS OPTEX Dragos ENEAOPTEX va participa la editia a X-a a Conferintei Nationale a ARTS si la simpozionul international Euralarm. Cele doua evenimente se vor desfasura  concomitent si sunt dedicate industriei de securitate privata din Romania, oferind posibilitatea companiilor de profil sa se reuneasca si sa discute problematicile industriei, precum si oportunitati de business. Astfel, reprezentantii companiilor de securitate, asociatii, institutii si autoritati vor avea posibilitatea de a intari aceasta piata, generand noi sinergii in domeniu.

 

Provocarile in fata carora se afla industria noastra devin tot mai complexe atat cu evolutia tehnologica, cat si cu cererea de noi competente. Conferinta organizata de ARTS reprezinta prilejul potrivit pentru a ne informa despre ultimele tehnologii de securitate, care evolueaza cu aceeasi viteza cu care evolueaza domeniul IT&C. Tehnologia prezentata de compania japoneza OPTEX in cadrul conferintei ii ajuta pe membrii nostri sa tina pasul cu cele mai noi tehnologii de control-acces, iar participantii au, astfel, prilejul sa transmita nevoile specifice ale pietei locale”, declara Liviu Mateescu, președintele ARTS.

Subiectele conferintei au fost selectate in acord cu specificul pietei locale, reprezentantul OPTEX prezentand audientei informatii generale legate de sistemele de securitate de ultima generatie pe care compania japoneza le aduce pe piata locala, precum si oportunitati si progrese tehnologice. “OPTEX dezvolta produse si tehnologii la cele mai inalte standarde, ce pot fi folosite in orice scenariu de securitate. Drept dovada stau premiile internationale pe care produsele noastre le castiga an de an. De exemplu, Optex BX SHIELD a fost de curand nominalizat ca finalist in categoria Intruder Product Of The Year in cadrul PSI Premier Awards 2018”, a declarat Dragos Enea, OPTEX Customer Service Manager pentru Romania si Bulgaria.

BX Shield (BXS) sunt detectoarele de exterior concepute de OPTEX pentru declansarea de alarme in faza timpurie a penetrarii perimetrului. Seria foloseste tehnologia PIR (Passive Infrared), bazandu-se pe o evaluare a diferentelor de temperatura pentru realizarea detectiei. Practic, patrunderea unui corp cu alta temperatura decat cea a mediului din zona de detectie va fi raportata imediat.