Aplicatii — June 4, 2018 at 3:05 pm

Două start-up-uri își unesc forțele pentru a crea o soluție web integrată

by

web applicationStart-up-urile AppSeed și Creative-Tim, au încheiat un parteneriat prin care își propun să ofere aplicații web cu un design superior și o arhitectură flexibilă, ready to use.

De exemplu, fară a fi necesare cunoștințe de programare, peste o temă creată de Creative-Tim se aplică automat motorul AppSeed și este generat un website complet și care poate fi editat grafic fară modificări ulterioare de cod.

Site-urile de prezentare disponibile deja sunt din categoriile corporate și multi-purpose: restaurante, produse fizice sau digitale vândute pe Amazon, site-uri de blogging, precum și site-uri de prezentare pentru antrenori personali sau traineri.

Din punct de vedere tehnic, aplicațiile web disponibile au fost generate în două limbaje: PHP și Python și sunt publicate pe GitHub sub licență MIT (codul se poate copia, modifica, revinde). În curând vor fi livrate și aplicații scrise în Node.js, cel mai actual mediu de lucru back-end de Javascript.

“Design-ul de nivel înalt oferit de Creative-Tim va fi crucial în dezvoltarea de aplicații de succes. AppSeed automatizează procese care înainte durau chiar câteva săptămâni, accelerând astfel timpul de livrare. În plus, se va reduce costul de dezvoltare al aplicațiilor web”, a precizat Adrian Chirilov – Co-founder AppSeed.

“În ultimele luni, am primit foarte multe cereri, de la clienți actuali și potențiali, în care ni se cerea integrarea produselor noastre de front-end cu diferite limbaje de back-end precum PHP, Python sau Ruby. Pană acum strategia noastră de business a fost să ne canalizam toată energia și resursele către a dezvolta cele mai bune interfețe de front-end, urmând ca apoi, clienții noștri să facă integrarea cu limbajele de back-end pe care ei le foloseau. AppSeed soluționează această nevoie a pieței, reducând la câteva minute procesul de trecere de la un prototip static la o aplicație web 100% funcțională, codată de developeri experimentați”, a precizat Alexandru Păduraru – Co-founder Creative-Tim.

Acest produs automatizează procesul de dezvoltare software prin generare de cod sursă în mai multe limbaje de programare și tehnologii actuale.

Piețele principale de utilizare sunt:

  • Aplicațiile web pentru clienți de tip small business;
  • Dezvoltatorii web, în special cei începători. AppSeed îi poate ajuta pe aceștia să livreze mult mai repede și, în același timp, să asimileze într-un ritm accelerat noile tehnologii prin oferirea unui cod sursă deja funcțional și testat.
  • În zona corporate, AppSeed își propune să ajute marile companii să automatizeze cât mai mulți pași din procesul de dezvoltare software.