Hardware — June 5, 2018 at 5:28 am

Fujitsu lansează trei noi modele de PC-uri din seria D și un monitor de ultimă generație

by

Fujitsu Limited și Fujitsu Client Computing Limited au anunțat lansarea a trei noi modele din seria D din gama Fujitsu Desktop ESPRIMO a computerelor desktop enterprise, fabricate de Fujitsu Client Computing. Toate aceste modele sunt echipate cu familia de procesoare Intel Core de a opta generație și cu sistemul de operare Windows 10, varianta aprilie 2018. Noile modele vor fi pe piață de la începutul lunii iulie.

Fujitsu1În plus, în gama de monitoare, Fujitsu Peripheral Devices Displays lansează noul DISPLAY B34-9U LED, un display curbat de 34,1 inci, full HD, ultra-wide. Ecranul permite utilizatorilor să lucreze pe mai multe documente pe un singur afișaj , deoarece trei documente A4 pot fi aliniate unul lângă celălalt, permițând ca lucrările să fie executate fără probleme. În plus, ecranul curbat reduce reflexiile luminii exterioare, îmbunătățind vizibilitatea pe ambele părți. Deoarece până la 1,074 miliarde de culori pot fi afișate simultan cu un DisplayPort, este ideal pentru crearea sau editarea culorilor detaliate ale imaginilor.

Modelul ESPRIMO D958/T este modelul de vârf, utilizând tehnologia Intel vPro și oferind o eficiență excelentă de alimentare.

Fujitsu EsprimoESPRIMO D588/T este un model multifuncțional construit pentru a fi utilizat în instituțiile mediale și cu  timpi de funcționare 24/24, oferind o serie de caracteristici, inclusiv suport pentru standardele de toleranță pentru interferențele electromagnetice și electricitate statică.

Modelul ESPRIMO D558/T este un model entry-level cu valori de cost-performanță superioare.

Prin oferta acestor trei modele, Fujitsu va sprijini afacerea clienților într-o mare varietate de industrii. De asemenea, memoria standard a crescut de la 2GB la 4GB. În plus, ca o nouă opțiune personalizată, Fujitsu oferă un add-on pentru protecția USB, care sigilează fizic toate porturile USB de pe PC. Această măsură de securitate consolidată împiedică atacurile cibernetice și scurgerile de date rezultate din conexiuni neautorizate.