Business — June 5, 2018 at 6:44 pm

Gabriel Pantelimon, Xerox: Este important pentru strategia noastră de dezvoltare să avem parteneri de încredere pe întreg teritoriul țării

by

Xerox Echipamente si Servicii Romania a semnat un nou contract cu BN Business, prin care compania devine partener acreditat Xerox pe partea de echipamente de imprimare A3.

Xerox si BNB si-au inceput parteneriatul acum peste 10 ani, vizand segmentul echipamentelor de imprimare A4. La inceputul anului 2018, cele doua companii si-au extins parteneriatul, BNB adaugand in portofoliul sau, pe langa echipamentele din gama A4, si gama A3 Office.

Gabriel Pantelimon„Intotdeauna ne bucuram atunci cand un parteneriat existent trece intr-o noua etapa,” declara Gabriel Pantelimon, Country General Manager, Xerox Romania. „Este foarte important pentru strategia noastra de dezvoltare sa avem parteneri de incredere pe tot teritoriul tarii, pentru a putea fi cat mai aproape de clienţii finali şi sa le oferim, intr-un timp scurt, o gama diversificata de echipamente. BNB dispune nu doar de o retea extinsa de puncte de lucru, dar si de un personal extrem de bine pregatit si de o perspectiva unica asupra pietei din Romania.”

„In cadrul acestei noi etape a parteneriatului cu Xerox ne propunem sa venim in intampinarea clientilor nostri cu un portofoliu mai performant de echipamente de imprimare alb-negru si color,” spune Tibor Adam, Business Development Manager, BNB. „Echipamentele A3 sunt la mare cautare in randul clientilor, iar produsele Xerox din aceasta categorie raspund exigentelor celor mai pretentiosi utilizatori.”

In martie 2017, Xerox a lansat 29 de echipamente de imprimare A4 si A3, cu tehnologia Xerox ConnectKey incorporata, in cadrul celei mai mari lansari din istoria companiei. Toate acestea beneficiaza de functii de mobilitate simple si sigure, conectivitate in cloud si acces la functii de crestere a productivitatii, precum si aplicatii.