Evenimente — June 6, 2018 at 11:45 am

Cele mai recente produse și soluții IT la Dell Technologies Forum 2018

by

Dell Technologies Forum 2018 - 2 (002)Dell EMC a prezentat cele mai recente produse și soluții ale companiei, în cadrul evenimentului anual Dell Technologies Forum 2018, care a avut loc la București. Evenimentul reunește specialiștii din domeniul IT și reprezintă un demers de sprijinire a transformării digitale a organizațiilor, demonstrând cum se poate transpune în realitate această transformare în activitatea de zi cu zi. 

Tema principală a evenimentului Dell Technologies Forum 2018 a fost ‘Make It Real’, care se bazează pe patru direcții strategice: transformarea digitală, transformarea IT, transformarea forței de muncă și transformarea securității. 

„Intrăm într-o eră a schimbărilor radicale, care vor modifica în mod fundamental felul în care funcționează companiile. Un număr tot mai mare de sectoare și companii caută să includă schimbarea și noile tehnologii în planurile lor de afaceri digitale pentru următorii cinci ani. Devine din ce în ce mai clar că organizațiile fie își vor transforma tehnologia informației, forța de muncă și securitatea și vor juca un rol definitoriu în viitor, fie vor fi lăsate în urmă. Dell Technologies deține un portofoliu de companii pentru nevoile de azi ale clienților, care, astfel, au la dispoziție un punct unic de desfacere pentru ceea ce este necesar în vederea transformării lor digitale, de la IT, la forța de muncă și securitate”, a declarat Bertrand LaLanne, vicepreședinte Dell EMC, Systems Engineering EMEA Commercial.

În cadrul studiului „Realize 2030”, comandat de Dell Technologies, 3.800 de lideri de organizații din întreaga lume și-au împărtășit viziunile asupra modului în care se pregătesc pentru viitor, prin colaborarea cu mașini inteligente și tehnologii noi, în așa-numita relație om-mașină. Peste 42% dintre aceștia cred că echipele lor vor avea o satisfacție mai mare la locul de muncă lăsând activitățile cele mai plictisitoare în sarcina mașinilor inteligente. Mai mult, un impresionant procent de 82% dintre acești lideri preconizează că oamenii și mașinile vor colabora în cadrul unor echipe integrate ale organizațiilor lor în următorii cinci ani.

În cele patru zone expoziționale ale evenimentului Dell Technologies Forum 2018 – Enterprise, Big Data, Soluții pentru clienți și Securitate – vizitatorii au putut vedea și testa noile modele de laptopuri, de la Dell XPS 13, până la noile dispozitive Alienware, desktopuri și monitoare Dell și au aflat mai multe informații despre soluțiile de infrastructură hiperconvergentă, noile servere, stațiile de lucru și sistemele de stocare ale Dell.

Dell Technologies Forum 2018 este un eveniment itinerant, cu durată de o zi, care se desfășoară în întreaga regiune EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa) și care include sesiuni de informări precum și o expoziție a produselor Dell EMC și ale partenerilor săi. În România, evenimentul a avut loc la Romexpo.