Data Center / Storage — June 7, 2018 at 7:31 am

Veeam prezintă viziunea sa pentru Hyper-Available Enterprise

by

veeam-hyper-availability-platform.png.web.1280.1280Veeam Software, dezvoltator de soluții pentru managementul inteligent al datelor Hyper-Available Enterprise, a prezentat viziunea sa asupra modului de abordare a provocărilor cu care se confruntă întreprinderile cu hipercriticitatea datelor, hiper-creștere a datelor și hiper-extinderea datelor.

Hyper-Availability este noua așteptare pentru datele din întreprinderile de astăzi, permițând timpi de reacție mai rapizi la orice nevoie de afaceri, oferind îmbunătățiri multiple în eficiență și agilitate mai mare la schimbarea cererilor clienților. Veeam realizează călătoria pe care clienții o fac pentru a deveni întreprinderi hiper-disponibile, astfel încât aceștia să poată valorifica puterea AI și machine learning pentru gestionarea inteligentă a datelor într-o lume în care tehnologiile IoT și blockchain creează o explozie masivă de date.

Veeam Hyper-Availability Platform este soluția cea mai completă pentru clienții care se lansează în operațiunea de a automatiza gestionarea datelor și a asigura Hyper-Disponibilitatea datelor. Veeam are peste 294.000 de clienți din întreaga lume, inclusiv 75% din Fortune 500 și 58% din Global 2000.