Guvernare/Licitatii, Smart City — June 10, 2018 at 6:58 am

Primăria Capitalei atribuie Strategia de Smart City

by
Smart cityCompania Deloitte Consultanţă SRL va elabora Strategia de Smart City pentru Bucureşti, în valoare de peste 464.000 de lei, cu durată de 17 săptămâni de la data ordinului de începere a proiectului.
Strategia pentru dezvoltarea unui oraş inteligent Smart City Bucureşti va stabili care sunt acţiunile prioritare pentru ca Bucureştiul să devină cu adevărat un oraş smart în toate domeniile. De asemenea, scopul acestei strategii este acela de a răspunde problemelor reale ale Municipiului Bucureşti şi de a ghida Primăria Municipiului Bucureşti în formularea şi implementarea proiectelor pe care le va adopta ulterior.
Strategia va fi implementată în domenii precum managementul traficului, parcări, iluminat, infrastructură, guvernare locală, siguranţă publică, energie, telecomunicaţii, mediu, energie verde, turism.
Serviciile oferite în baza contractului se referă la analiza situaţiei actuale a municipalităţii şi a zonei limitrof, expunerea problemelor din Capitală, precum şi creara unui pachet de proiecte prioritare, care să răspundă necesităţilor şi deficienţelor cu care se confruntă Bucureştiul, mai precizează primăria.