Evenimente — June 12, 2018 at 1:00 pm

Amazonienii Summit 2018

by

amazonieniiCea mai mare comunitate de antreprenori online din Romania se reuneste pe 16-17 iunie la Amazonienii Summit 2018 alaturi de invitati speciali, unii dintre vanzatorii de top la nivel international pe Amazon. Anul trecut Summit-ul din Bucuresti a fost cel mai mare eveniment de profil din Europa, la care au participat 500 de persoane, majoritatea vanzatori pe Amazon, gigantul mondial in ecommerce.

Peste 3000 de membrii din comunitatea romaneasca „Amazonienii” au initiat businessuri pe Amazon, iar cei mai perseverenti produc venit constant de mii, zeci si chiar sute de mii de dolari, urmand cursul dezvoltat de Alex Huditan si Claudiu Stanciulescu, prin prisma celor 4 ani de experienta in vanzarea online pe aceasta platforma.

Amazon este una dintre cele mai prospere companii din lume, cu o cifra de afaceri in 2017 raportata la 177.99 miliarde de dolari si o crestere de 31% fata de anul trecut.

Avantajul unui business pe Amazon consta in ponderea de peste 83% in favoarea revanzatorilor, care cumpara produse din China si le revand sub propriul brand. Conform statisticilor din 2017, 50% din vanzatori au raportat afaceri de peste 10k $ dupa primele 18 luni, care au crescut cu aproximativ 14% in urmatorii 2 ani (Amazon Sellers Survey 2017).

Amazon pune la dispozitie toata infrastructura de comercializare a produsului, prin receptia produselor venite din China, depozitare, afisarea pe site, livrarea catre clienti, customer support si birocratie (contabilitate, facturare, garantii). In plus, Amazon promoveaza vanzatorii profesionisti care au produse calitative si care se diferentieaza de competitie si care il ajuta pe el (Amazon) sa aiba clienti multumiti si sa faca profit.

Evenimentul are loc intre 16-17 iunie la Willbrook Platinum Business, iar biletele pot fi achizitionate de pe site-ul Amazonienii.ro.