NEWS — June 18, 2018 at 11:53 am

Noile UPS care oferă protecție în fața condițiilor instabile de furnizare a energiei electrice

by

Easy_UPS_Family_B_HIGH_HLinia de produse Easy UPS reprezintă o nouă categorie de UPS-uri, proiectate pentru mediile instabile, cu fluctuații frecvente de energie. APC Easy UPS Online este un UPS flexibil, monofazat, eficient și accesibil ca preț, care poate gestiona o gamă largă de valori ale tensiunii și condiții instabile de furnizare a curentului electric.

Costul lipsei de fiabilitate

În economia digitală de astăzi, conectivitatea și accesul la date au devenit esențiale pentru operațiunile de business și pentru modul în care oamenii trăiesc și muncesc. Într-o lume atât de dependentă de digital, există încă multe regiuni care se confruntă cu problema surselor de energie lipsite de fiabilitate și inconsistente. Conform unui studiu Dell EMC Global, aproape 90% dintre organizații s-au confruntat cu perioade de nefuncționare cauzate de pene de curent. Deranjamentele privind alimentarea cu energie electrică amenință însăși capacitatea unei afaceri de a-și menține operațiunile în funcțiune.

Echipamentul monofazat APC Easy UPS On-Line protejează echipamentele critice și sarcinile conectate în fața vârfurilor de tensiune, supratensiunilor, căderilor și reducerilor de tensiune. Printre beneficiile și funcțiile echipamentului se numără:

  • Compatibilitatea cu o gamă largă de valori ale tensiunii electrice; asigură protecția față de fluctuațiile grave de tensiune
  • Generarea de energie „curată” prin intermediul tehnologiei online de dublă conversie
  • Reîncărcare rapidă (90% în patru ore), pentru a asigura protecție chiar și în cazul întreruperilor frecvente
  • Interfața intuitivă LCD/LED oferă actualizări rapide privind UPS-ul
  • EcoMode asigură un nivel ridicat al eficienței

Echipamentul monofazat APC Easy UPS On-Line este disponibil la ora actuală în România.