Servicii IT — June 19, 2018 at 6:50 am

CA Technologies facilitează accesul la mainframe

by

caCA Technologies a anunțat noi soluții pentru  Modern Software Factory, dar și un nou parteneriat cu IBM prin care încearcă să ajute clienții să își modernizeze infrastructura IT pentru a inova mai rapid. CA Mainframe Resource Intelligence este o ofertă bazată pe SaaS care ajută clienții să realizeze oportunități de ROI pentru mainframe prin evaluare și recomandări pentru optimizarea performanței.

CA și partenerul pe termen lung IBM, anunță parteneriatul strategic pentru dezvoltarea și vânzarea în comun a noilor soluții pentru serviciile IBM Cloud Managed Services pe z Systems (zCloud).

Parteneriatul permite clienților care se bazează pe mainframe pentru operațiunile critice de business să acceseze cu ușurință serviciile de dezvoltare, testare, administrare a aplicațiilor și conformitatea cu reglementările în cadrul ofertei IBM zCloud pentru flexibilitate operațională, eficiență și agilitate a forței de muncă.

Împreună, IBM și CA Technologies vor oferi o suită de soluții software pentru mainframe, inclusiv noul CA Brightside. Mai întâi disponibil pe IBM zCloud, CA Brightside ușurează integrarea mainframe-ului în fluxurile de lucru DevOps ale întreprinderii. Este prima soluție menită să sporească productivitatea echipelor de dezvoltare pentru a controla, prototipa și a construi pentru mainframe ca orice altă platformă cloud, utilizând instrumente cunoscute de tip open source.

Utilizatorii care folosesc serviciile Cloud Managed Services în z Systems pot, de asemenea, să utilizeze instrumentele CA pentru a reduce costurile, a accelera implementarea aplicațiilor și integrarea acestora cu CA Brightside, CA Service Virtualisation, CA Mainframe Operational Intelligence și CA Data Content Discovery.