Evenimente — June 25, 2018 at 7:09 am

Propunerea Axis pentru afacerile mijlocii

by

Axis Medium BusinessRoAxis Communications vine în întâmpinarea afacerilor în creștere care se derulează acum în România prin traininguri periodice și o serie de componente potrivite pentru proiectarea facilă a unui sistem de securitate simplificat.

Vineri, 22 iunie, a avut loc la București o prezentare comercială a soluțiilor Axis destinate clienților din categoria medium business. Scopul prezentării a fost de a aduce în prim plan soluția completă Axis compusă din: Axis Camera Station – platforma Axis de tip Video Management System (VMS), seriile de Network Video Recorders S10 și S20, precum și recunoscutele camerele de supraveghere video de la Axis. Astfel, prin utilizarea tuturor instrumentelor puse la dispoziție de Axis, se reduce semnificativ timpul necesar instalării şi configurării unui sistem de supraveghere video. Prezentările au fost susținute de Marius Potorac-Roman, Key Account Manager Axis Communications România, precum și de Tomas Chumchal, Axis Medium Business Champion pentru Europa de Est.

Printre noile concepte susține de reprezentanții Axis la eveniment s-a numărat și Axis Integrator Suite care reprezintă îmbinarea a trei componente Axis care simplifică conceperea, proiectarea, testarea și monitorizarea unei soluții de supraveghere video cât mai eficiente.

Toate componentele prezentate astăzi partenerilor din România reprezintă aportul Axis la proiectarea, testarea, monitorizarea la standarde înalte a sistemelor de securitate și supraveghere video. Acestea îi ajută pe partenerii noștri să-și optimizeze considerabil costurile operaționale și, în același timp, să ofere clienților finali soluții profesionale la standarde înalte de calitate. Produsele Axis sunt recunoscute la nivel mondial pentru calitate şi fiabilitate, fapt subliniat şi de garanţia de 3 ani oferită recorderelor AXIS”, a declarat Marius Potorac-Roman, Key Account Manager Axis Communications.

Axis Integrator Suite este alcătuit din:

  • Axis Site Designer – un intrument disponibil pe site-ul Axis care ajută integratorii în faza de concepere și proiectare a unei soluții să reducă semnificativ timpul destinat proiectării acesteia, eliminând complet eventualele erori de natură tehnică sau financiară, dar și să transmită clienților oferta într-un mod profesional.
  • Axis Camera Station – Aplicația de bază care permite importarea listei de materiale create în componenta de Site Designer, iar configurarea și punerea în funcțiune a soluției se poate face automat. După ce sistemul este funcțional, acesta este testat automat după anumiți parametri prestabiliți pentru a elimina anumite erori care pot apărea pe parcursul instalării. Reducerea timpilor de instalare și configurare a unei soluții conduce la eficiență, prin obținerea unor reduceri mari a resurselor utilizate. Toate acestea vor avea un impact direct în costul total al soluției.
  • Axis System Health Monitoring – Platforma Axis oferă posibilitatea integratorului de a monitoriza și menține în parametrii optimi întregul sistem la nivel centralizat, pe toată durata lui de viață, fără a mai fi necesare deplasări programate la locația unde s-a implementat. Această platformă reprezintă o modalitate simplă și extrem de eficientă din punct de vedere al costurilor, care ajută la eficientizarea monitorizării sistemului după instalare pentru menținerea lui în parametri.

Pe lângă prezentările comerciale susținute pentru rețeaua largă de parteneri Axis din România, compania organizează periodic seria de traininguri Axis Academy care oferă acreditarea tehnică a integratorilor pentru a instala sistemele Axis.