Enterprise Software, Financiar-Bancar — June 27, 2018 at 10:32 am

Soluția Digital Origination oferă control optimizat al experiențelor digitale de acces

by

Asseco prezintă soluția Digital Origination, o tehnologie dedicată unei eficientizări a experienței digitale în domeniul bancar sau al inregistrării de noi clienți. Digital Origination oferă posibilitatea dezvoltării unor soluții flexibile care utilizează motoare BPM integrate, modele de practici de înaltă calitate și puncte de integrare bine definite.

Platforma este prezentată ca una durabilă în timp, agilă, oferind o experiență puțin complicată pentru clienți și angajați. Soluția are capabiliatea de a lega o relație cu un nou client în mai puțin de 9 minute, oferind un motor de luare a deciziilor care nu mai implică factorul uman, reducând riscul unor erori. Vânzările digitale sunt optimizate prin oferirea unui catalog de vânzări digitale, procesele tehnice uzuale fiind automatizate.

Digital Origination este o soluție care se adaptează fiecărui tip de dispozitiv, oferind o experiență a utilizatorului unică, indiferent de dispozitivul cu care acesta s-a conectat la sistem. Soluția oferă o imagine de agilitate și performanță noilor utilizatori, aceștia fiind convinși automat de o adaptabilitate rapidă a băncii la nevoilor lor.