NEWS — July 3, 2018 at 6:51 am

Axis extinde seria Q35 cu două noi modele

by

AXISQ35Camerele IP folosesc un senzor de ½” de cea mai bună calitate, modelul AXIS Q3518-LVE oferă imagini 4K, iar modelul AXIS Q3517-SLVE oferă imagini clare de 5MP, în 30fps în condiții de iluminare foarte slabă. Ambele modele integrează tehnologiile Axis Forensic WDR, iluminare OptimizedIR, Lightfinder și Zipstream. Aceasta tehnologie reduce cu până la 50% necesarul de lăţime de bandă şi de stocare, păstrând toate detaliile importante ale unei imagini.

Datorită design-ului special, seria AXIS Q35 poate fi folosită în aproape orice condiţii meteo, oferind performanţe superioare chiar şi la temperaturi extreme de la -50° C până la +60°C.

Modelul Q3517-SLVE vine cu o carcasă de oţel inoxidabil, camera poate fi folosită astfel chiar şi în zone corozive, fiind rezistentă la efectele sării, la diferiţi detergenţi sau la coroziunea provocată de alte chimicale. Ambele modele sunt certificate IK10+, fiind dezvoltate pentru a rezista unui impact de 50 de Jouli.

Alte beneficii oferite de această serie:

  • Module de analiză avansată precum: AXIS Motion Guard, AXIS Fence Guard şi AXIS Loitering Guard analytics, pentru o supraveghere proactivă;
  • Modul de overlay dinamic pentru a putea adăuga informaţii în fluxul video, precum datele meteo;
  • Permite integrarea de senzori externi ce pot fi conectaţi prin intermediul porturilor de intrare;
  • Permite integrarea de relee sau diferite dispozitive externe pentru a conecta dispozitive externe, precum luminile ambientale sau uşile de acces;
  • Pentru simplificarea instalării sunt dotate și cu funcții de tipul: rotire automată, focalizare, zoom de la distanță.

Completarea seriei Q35 va ajuta partenerii Axis să asigure un maxim de securitate chiar şi în cele mai dificile condiţii, indiferent că vorbim de lumină ambientală, vreme sau factori externi. Mai mult, datorită calităţii de excepţie a imaginii, cele două camere pot fi folosite pentru identificări rapide de obiecte, vehicule sau persoane, în funcţie de obiectivul monitorizat”, a declarat Petra Bennermark, Global Product Manager Axis Communications.

AXIS Q3518-LVE şi AXIS Q3517-SLVE vor fi disponibile în România începând cu cel de-al treilea trimestru prin canalul de parteneri.