NEWS — July 16, 2018 at 4:11 pm

Noul sediu Porsche Engineering Romania

by

Noul sediu Porsche Engineering Romania (1)La doi ani de la deschiderea oficiala a subsidiarei locale, in Cluj-Napoca, Porsche Engineering Romania a inaugurat noul sau sediu din Vivido Business Center.

Cu această ocazie, subsidiara locala a furnizorului global de servicii de inginerie Porsche Engineering Group GmbH a sarbatorit primii 100 de angajati din Cluj, apropiindu-se cu pasi repezi de obiectivul de recrutare de 120 de angajati, propus pentru finalul acestui an.

Noul sediu Porsche Engineering Romania ofera un mediu de lucru modern si high-tech, acoperind, in prezent, o suprafata de 2.200 mp.

”Noile birouri Porsche Engineering Romania oferă un spațiu de lucru modern și motivațional, care încurajează învățarea și inovația”, spune Marius Mihailovici, Director General Porsche Engineering Romania. ”Ne-am dorit un spațiu în care angajații noștri să poată simți impactul mărcii Porsche în munca lor de zi cu zi, iar noul sediu reușește să surprindă perfect caracterul brandului și atmosfera noastră de lucru. Acum, inginerii noștri au spații și tehnologii dedicate, care le permit să-și îmbunătățească și să-și testeze soluțiile tehnice în fiecare etapă a unui proiect. Suntem foarte încântați de faptul că echipa noastră a ajuns să numere deja, la jumătatea anului, 100 de angajați – încă o confirmare a faptului că strategia noastră sustenabilă de recrutare dă roade.”

Birourile Porsche Engineering din Cluj au fost echipate cu cele mai noi tehnologii, care vor facilita munca pe o diversitate de proiecte, variind de la soluții digitale și de mobilitate electrică, până la Computer Vision, Machine Learning, cercetare Big Data și condus autonom. Printre cele mai importante dotări ale noului sediu se numără un laborator dedicat, cu numeroase computere de bord, unde inginerii pot face setările automate la interfețele mașinilor.

Porsche Engineering este deținută integral de constructorul de mașini sport Porsche AG, cu sediul în Stuttgart. Prin urmare, munca inginerilor din Cluj are ca rezultat concret noi opțiuni și inovații, încorporate pe mașinile sport Porsche vândute în întreaga lume.