Hardware — July 17, 2018 at 12:02 pm

Noile staţii de lucru Dell Precision de nivel entry oferă performanţe puternice cu o amprentă de utilizare mai mică

by

DellDell a lansat cea mai puternică staţie de lucru 1U rack din lume şi alte câteva noi staţii de lucru tower proiectate pentru a ajuta firmele de diverse dimensiuni şi posibilităţi bugetare să acceseze astfel de echipamente puternice, accesibile şi compacte.

Construită pe baza feedback-ului primit de la clienţi, staţia de lucru Dell Precision 3930 Rack oferă performanţe puternice într-un ansamblu industrial compact. Forma 1U furnizează o densitate de rack mai bună, gamă extinsă de temperaturi de operare, iar caracteristici precum adâncime mică, filtrare praf şi porturile diverse permit integrarea fluidă a echipamentului în cadrul soluţiilor complexe de imagistică medicală şi automatizare industrială.

Prin intermediul procesoarelor Intel® Xeon® E şi a recent lansatelor procesoare Intel® Core™ de generaţie 8, staţia rack oferă până la 64GB de memorie DDR4 la 2666MHz. În plus, procesorul Intel® Xeon® E suportă Error Correcting Code (ECC) pentru creşterea fiabilităţii.

Staţia rack oferă cele mai bune performanţe pentru o staţie de lucru din clasa ei şi furnizează flexibilitate de până la 250W cu GPU-uri de lăţime dublă şi scalabilitate cu până la 24TB de stocare date. Cu sjutorul celor trei slot-uri PCIe, incluzând un slot opţional PCI, această staţie de lucru rack poate aborda cu uşurinţă sarcini complexe.

E disponibilă o gamă largă de GPU-uri profesionale NVIDIA® Quadro® . Cu ajutorul Quadro P6000, utilizatorii beneficiază de 24GB de memorie GDDR5X şi performanţe grafice ultra-high-end. În plus, clienţii dispun de opţiunea de a alege dintr-o gamă largă de soluţii de grafică AMD Radeon™ Pro.

Accesul 1:1 versatil, securizat şi rapid de la distanţă al utilizatorului este posibil cu ajutorul tehnologiei opţionale Teradici PCOIP cu suport oferit pentru quad display zero clients. Staţia se integrează fluid în centrul de date, aducând datele pe biroul dumneavoastră, izolând locul de lucru de zgomot şi căldură şi reducând aglomeraţia de pe birou.

Performanţe puternice cu o amprentă de utilizare mai mică

Micşorarea dimensiunilor poate conduce la realizarea de lucruri mari, iar Dell a construit special aceste noi staţii de lucru de nivel entry ca să stimuleze viitorul inovaţiei în domenii precum proiectarea inginerească, ştiinţa, matematica şi altele unde se utilizează intens date şi grafică. A dispune de o maşină de mare putere nu mai înseamnă nevoia de un spaţiu de lucru mare sau de un buget mare, ceea ce face acest nivel de performanţe accesibil pentru prima dată unui număr mare de firme şi angajaţi.

Dell Precision 3630 Tower este cu 23% mai mic comparativ cu generaţia anterioară şi, simultan, mai expandabil, astfel încât utilizatorii să poată obţine exact soluţia de care au nevoie fără să ţină seama de constrângerile spaţiului de lucru. Staţia încorporează o gamă largă de porturi la care se ajunge uşor şi care fac posibilă conectarea la surse externe de date, dispozitive de stocare date şi multe altele. Cum utilizatorii de staţii de lucru adesea generează IP, Dell va oferi, de asemenea, un cititor Smart Card (CAC/PIV) opţional pentru a facilita gestionarea sigură a datelor.

Staţia poate fi de dimensiuni mici, dar este mare în termeni de performanţe – fiind ideală pentru generarea şi trăirea de experienţe VR şi alte sarcini mari consumatoare de resurse. Include procesoare Intel® Core™ i de generaţie 8 şi noile procesoare Xeon® E de nivel profesional, cu viteze mai mari de memorie 64GB de până la 2666MHz şi oferă suport grafic de până la 225W.

Dell Precision 3630 Tower oferă stocare de date scalabilă, încorporând SATA şi SSD-uri PCIe NVMe, care pot fi configurate pentru o capacitate de până la 14TB cu suport RAID.

Noua staţie Dell Precision 3430 Small Form Factor Tower înseamnă o alegere excelentă pentru mulţi utilizatori de staţii de lucru, oferind multe din beneficiile staţiei Precision 3630 dar într-un factor de formă şi mai mic, cu suport grafic de până la 55W. De asemenea, dispune de stocare de date expandabilă până la 6TB cu suport  RAID.

De asemenea, Dell a lansat suportul pentru procesoarele din seria Intel® Core™ X în plus faţă de opţiunile de procesor Intel® Xeon® W deja disponibile pentru staţia Dell Precision 5820 Tower. Aceste noi opţiuni de procesor aduc performanţele consolidate şi fiabilitatea staţiei de lucru la un nivel mai acceptabil de preţ pentru clienţi.

În cazul tuturor staţiilor de lucru din seria Dell Precision 3000, suplimentarea de memorie Intel® OptaneTM menţine rata de răspuns la cote ridicate şi costurile de stocare de mare capacitate le nivele mici. Clienţii se pot aştepta la aceeaşi calitate şi fiabilitate ca la întreaga gamă de produse Dell Precision. Dell continuă să încheie parteneriate cu furnizori de aplicaţii pentru certificări ISV, iar staţiile de lucru Dell oferă caracteristici profesionale cum ar fi Dell’s Reliable Memory Technology Pro (cu memorie ECC) pentru a vă proteja activitatea de căderi potenţiale prin maparea locaţiilor de memorie defectă, şi Dell Precision Optimizer AI software, care vă optimizează automat sistemul pentru rularea şi mai rapidă a aplicaţiilor. De exemplu, Dell Precision Optimizer Premium cu optimizare bazată pe AI poate îmbunătăţi performanţa aplicaţiilor de inginerie cu până la 552%.