NEWS — July 19, 2018 at 9:54 am

Ronald Binkofski, noul președinte pentru Europa Centrală și de Est a HONEYWELL

by

RONALD BINKOFSKIHoneywell l-a numit pe Ronald Binkofski în funcția de președinte pentru Europa Centrală și de Est. Ronald Binkofski este un lider de business cu peste 25 de ani de experiență în managementul afacerilor și transformării digitale.

În noua sa poziție, Binkofski va coordona de la Varșovia strategia de dezvoltare a Honeywell în Europa Centrală și de Est, asigurând accesul clienților din regiune la cele mai noi tehnologii conectate care îmbunătățesc siguranța, securitatea, eficiența și productivitatea pentru un număr mare de industrii. Înainte de a se alătura companiei, Ronald Binkofski a ocupat funcția de director general regional pentru Asia Centrală în cadrul Microsoft.

Tehnologiile Honeywell, aflate în vârful revoluției IoT, combină produse hardware cu soluții software avansate și analiză de date, contribuind la o lume mai inteligentă, mai conectată, mai sigură și durabilă. Multe dintre aceste soluții avansate sunt concepute și proiectate în Europa Centrală și de Est, inclusiv de către cei peste 1.500 de ingineri din centrul de cercetare și dezvoltare Honeywell Technology Solutions din Brno, Republica Cehă.

Operațiunile regionale acoperă toate cele patru sectoare de business ale companiei – produse și servicii aerospațiale, tehnologii de control pentru clădiri, locuințe și spații industriale, precum și materiale avansate – și includ vânzări, asistență pentru clienți, zonă administrativă, producție și cercetare.