NEWS — July 24, 2018 at 1:23 pm

Un nou telelefon Allview cu inteligență artificială

by

Soul X5 un nou telelefon Allview cu inteligenţă artificială, accesibilNoul smartphone Allview va avea procesor MediaTek Helio P22, încorporat și va oferi consumatorilor posibilitatea de a utiliza inteligența artificială, pentru camerele foto, ergonomia sistemului de operare şi optimizarea consumului de energie şi a traficului de date.

Noul smartphone va avea tehnologie neurală şi va prelua din Soul X5 Pro mai multe elemente, printre care: UI 3.0 Swipe, aceleaşi funcţionalităţi ale display-ului notch, va permite deblocarea prin identificare facială şi nu va face niciun compromis la performanţele camerelor foto, având efect Bokeh atât pentru camera principală, cât și pentru cea frontală.

Un alt avantaj al Helio P22 îl reprezintă suita de soluții pentru camerele foto, MediaTek Imagiq, care permite un nou sistem de camere duale pentru profunzimea imaginii. Printre beneficiile oferite de noul procesor și inteligența artificială se numără și identificarea obiectelor şi a scenelor foto.

Noul cipset P22 consumă cu 24% mai puţină energie faţă de P23, versiunea anterioară, datorită subprocesorului dedicat. Nivelul de acurateţe al GPS-ului a crescut cu 10%, iar datorită coexistenţei  simultane a Wi-Fi(802.11ac)/BT, transferul de date este mai rapid cu 80%.