Data Center / Storage — August 3, 2018 at 7:48 am

Noua versiune Veeam Backup pentru Microsoft Office 365 Versiunea 2 extinde hiper-disponibilitatea cu protecția datelor

by

backupVeeam Software a lansat noul Veeam Backup pentru Microsoft Office 365 Versiunea 2. Această versiune nouă protejează în prezent Microsoft OneDrive for Business, SharePoint Online și instalările locale SharePoint, în plus față de Exchange Online și Exchange local. Noua versiune Veeam Backup pentru Microsoft Office 365 urmează unul dintre cele mai de succes lansări de produse Veeam, Veeam Backup pentru Microsoft Office v1 și v1.5.

Până în prezent, peste 35.000 de organizații, reprezentând 4,1 milioane de instalări Microsoft Office 365, au descărcat Veeam Backup pentru Microsoft Office 365. Descărcările în H1 2018 au crescut cu 151% față de H2 2017, iar rezervările de produse au crescut cu 135% în aceeași perioadă.

Acum, cu peste 50 de îmbunătățiri noi, este mai ușor ca oricând să configurați, să gestionați și să păstrați protecția, vizibilitatea și conformitatea în toate datele Office 365, asigurând în același timp aplicațiile critice Microsoft Office 365 pentru organizații de toate dimensiunile. Veeam Backup pentru Microsoft Office 365 v2 protejează datele din interiorul infrastructurii Office 365, îmbunătățind replicarea automată a datelor pe care Microsoft o oferă în toate centrele de date. Combinația dintre soluțiile Veeam și Microsoft le permite companiilor să dețină control complet asupra datelor lor și ajută la asigurarea disponibilității pentru utilizatori în cadrul Exchange Online, SharePoint Online și OneDrive for Business.

Veeam lansează, de asemenea, Veeam Backup pentru Microsoft Office 365 Community Edition. Această nouă ediție oferă acces și control gratuit pentru datele Office 365, cu o funcționalitate identică cu cea a versiunii plătite, dar limitată la 10 utilizatori și 1 TB de date protejate SharePoint.

Cu Veeam Backup pentru Microsoft Office 365, furnizorii Veeam Cloud & Service (VCSPs) pot face copii de siguranță ale datelor clienților Exchange Office 365 Exchange Online, SharePoint Online și OneDrive for Business; restaura rapid obiectele Exchange, obiectele SharePoint și fișierele OneDrive; și pot să automatizeze și să scaneze eficient un flux de venituri de backup Office 365.

Veeam Backup pentru Microsoft Office 365 v2 este disponibil în abonamente anuale de unu până la cinci ani, cu posibilitatea de a fi facturat anual sau în avans. Veeam recomandă un abonament de trei ani, facturat anual, la un preț maxim de 1,28 USD per utilizator, pe lună.