Business — August 7, 2018 at 8:26 am

Produsele DEVELOP distribuite de ELKO România

by

ELKO Konica Ineo1ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT, anunță parteneriatul cu Konica Minolta Business Solutions România, în urma căruia va distribui produsele DEVELOP.

Konica Minolta este un partener puternic pentru piața de producție și de imprimare office și industrială, oferind consultanță în afaceri, tehnologie și soluții software de ultimă generație, în anul 2016 fiind, pentru al nouălea an consecutiv, lider pe piața producției de imprimare (InfoSource). Ca brand al Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, DEVELOP oferă aplicații, soluții software și servicii pentru a satisface nevoile de producție și gestionare a documentelor în cadrul birourilor, companiilor, întreprinderilor mici și mijlocii din Europa. Astfel, portofoliul DEVELOP conține, pe lângă imprimante color și monocrom A4, echipamente multifuncționale color și monocrom  A4, A3 și SRA3 și echipamente de producție color și monocrom A3 – SRA3 – ineo+ și ineo. Acestora li se adaugă o serie de soluții software, concepute pentru optimizarea sarcinilor de imprimare, gestionarea inteligentă a documentelor și printare mobilă.

În plus, DEVELOP asigură și un serviciu de consultanță, atât individuală, cât și colectivă, prin platforma dstore.develop, care permite descărcarea de drivere, manuale, software etc., accesarea aplicațiilor direct de pe panoul de operare a echipamentelor, descărcarea actualizărilor pentru aplicații de monitorizare de la distanță și conectarea la soluții cloud precum Google Drive™ sau Google Mail™, cu scopul îmbunătățirii și extinderii în acord cu afacerea utilizatorilor.

Prin distribuția echipamentelor și a soluțiilor DEVELOP, ELKO Romania își îmbunătățește oferta pe piața locală, demonstrând încă o dată profesionalism în tratarea nevoilor clienților din toate categoriile. În același timp, își mărește flexibilitatea cu care răspunde cerințelor din piață, atât prin diversificarea portofoliului, cât și prin natura noilor produse în sine, echipamentele DEVELOP putând fi personalizate prin modificarea interfeței de utilizare și cu ajutorul magazinului de aplicații dedicat – dstore.develop. Aceste funcții sunt implementate în contextul unor standarde de securitate înalte, sistemele DEVELOP fiind certificate ISO 15408. De asemenea, prin noul parteneriat de distribuție, ELKO Romania oferă partenerilor săi accesul la noi soluții, instrumente și cunoștințe care pot îmbunătăți eficiența afacerilor, consolidându-și, prin urmare, rolul asumat de legătură între furnizorii de tehnologie și consumatori.

Produsele și soluțiile DEVELOP vor fi disponibile prin rețeaua partenerilor autorizați ELKO Romania începând cu luna august a anului 2018.