Transport/Travel — August 7, 2018 at 8:35 am

Mango lansează un parteneriat pentru vânzarea rapidă a biletelor cu Amadeus

by

Transportatorul low-cost din Africa de Sud (LCC) Mango și Amadeus au anunțat un acord de partajare a conținutului, inclusiv tarifele corporative, cu cea mai mare și mai diversă rețea de călătorii din lume. Conform acordului, vânzătorul de călătorii Amadeus, prezent în peste 190 de țări din întreaga lume, va putea accesa conținutul Mango prin același flux de căutare și de rezervare precum cel utilizat pentru transportatorii tradiționali.

Maher Koubaa,Vice President, Airlines Middle East, Turkey & Africa la Amadeus IT Group.
Maher Koubaa,Vice President, Airlines Middle East, Turkey & Africa la Amadeus IT Group.

Comunicarea directă cu Mango va permite accesul fără probleme la conținutul său, iar înregistrările cu numele pasagerilor (PNR) vor fi confirmate imediat cu un localizator de înregistrări Mango. Acest lucru permite vânzătorilor de bilete să facă ușor modificări la orice rezervare Mango și să utilizeze același proces de rezervare și facturare ca și pentru orice alt conținut al companiilor aeriene disponibil prin Amadeus.

Rezervarea LCC-urilor pe sistemul Amadeus este de cinci ori mai rapidă comparativ cu canalul direct, în timp ce modificarea biletelor se poate face cu opt minute mai repede decât prin orice alt canal. Pentru călătorii, itinerariile rezervate pe Mango vor fi acum disponibile online și pe mobil prin CheckMyTrip.