Enterprise Software — August 13, 2018 at 3:30 pm

Parteneriat româno-danez pentru optimizarea proiectelor SAP Business One

by

1System Innovation România şi compania daneză Boyum IT Solutions au semnat o înțelegere comercială pentru integrarea în proiectele locale a unui pachet de aplicaţii complementare SAP Business One. Astfel, companiile românești care utilizează sistemul ERP SAP Business One îşi vor putea adapta şi extinde mai ușor soluţiile de business pentru a atinge un nivel mai ridicat de productivitate și o amortizare mai rapidă. Parteneriatul acoperă implementarea produselor CRM for Outlook și SAP B1 Usability Package, precum şi a unor addon-uri pentru gestiunea proceselor complexe de producţie.

System Innovation va pune accent pe CRM for Outlook, o soluţie care integrează modulul de CRM al SAP Business One cu clientul de e-mail Microsoft. Agenţii de vânzări vor avea toate datele despre clienţi disponibile în Outlook şi le vor putea gestiona în concordanță cu agenda zilnică. Direct în Outlook, aceștia vor putea introduce clienti noi, activitati, vor putea genera oferte, comezi de vanzare, tichete de service, care se vor regasi in timp real in sistemul SAP Business One, ceea ce va creşte eficienţa şi mobilitatea. Costul aplicaţiei este foarte accesibil, iar instalarea facilă.

Irina Oprea, Managing Partner System Innovation România
Irina Oprea, Managing Partner System Innovation România

„Produsele Boyum au un nivel ridicat de performantă şi sunt foarte apreciate în Europa deoarece extind aria de funcţionalitate a soluţiei ERP SAP Business One. Suntem convinși că antreprenorii romani pot beneficia de aceste produse, mai ales că prețurile sunt foarte accesibile, iar valoarea adăugată este foarte mare. CRM for Outlook simplifică simţitor munca agenţilor de vânzări, mutând o bună parte din interacţiunea cu clienții direct în clientul de e-mail, care rămâne cea mai folosită aplicație de business. Acest produs va creşte rata de utilizare a SAP Business One și va scurta timpul de amortizare a investiţiei. Obiectivul nostru în 2018 este să oferim clienţilor soluţii cât mai personalizate şi cât mai simplu de utilizat, pentru ca utilizatorii să înțeleagă valoarea adusă de tehnologie și să o transforme într-un plus de productivitate,” afirmă Irina Oprea, Managing Partner, System Innovation România.

B1 Usability Package este un utilitar care extinde posibilitatile de redesenare a interfeţei soluţiei SAP şi a fluxurilor de lucru pe specificul fiecărui client, fără efort de programare. Utilizatorii pot face mult mai uşor configurări şi personalizări la nivel de câmpuri, funcţii şi rapoarte, pentru a-şi simplifica munca. B1 Usability Package a primit mai multe premii internaţionale, din partea comunităţii globale de utilizatori SAP Business One. „Suntem foarte încântați de noul parteneriat cu System Innovation România și sperăm că împreună vom reuși să convingem clienții de performanța soluțiilor noastre,” a adăugat Dan McLachlan, Channel Manager la Boyum IT Solutions.

Înfiinţată în 1997, Boyum IT Solutions este partener SAP Business One din 2004, iar produsele sale au peste 5.000 de instalări în peste 90 de tari. Compania are birouri în Danemarca, Germania, Ungaria, Spania, Belgia şi Statele Unite, iar în 2016 şi 2017 a câştigat premiul SAP Business One Global Industry Solution Partner.
Activă pe piaţa locală din 2008, System Innovation România este primul partener Value Added Reseller pentru SAP Business One din România. Compania oferă servicii complete de consultanță şi implementare pentru soluția ERP SAP Business One, dedicată organizații medii şi mici, atât în România cât şi pe piaţa internaţională.
Echipa de dezvoltare asigură personalizari complexe ale proiectelor şi transformă SAP Business One într-o platformă specifică proceselor de afaceri ale fiecărui client. Compania implementeaza SAP Business One atât cu baze de date SQL cât și HANA, iar în ultimii ani a gestionat localizarea SAP Business One pentru România, Bulgaria şi Serbia. System Innovation Romania integrează în proiecte add on-uri specifice SAP Business One, dar și instrumente de analiză avansate, precum soluția de Business Intelligence, QlikView.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.sysinconsult.ro.