NEW TECHNOLOGY, Productie — August 21, 2018 at 7:09 am

Fujitsu a lansat cea mai nouă versiune a VPS Digital Production Preparation Tool

by

VPS Digital Production Preparation ToolFujitsu anunță lansarea celei mai noi versiuni a VPS Digital Production Preparation Tool, parte a soluțiilor Fujitsu Manufacturing Industry. Soluția, un instrument de pregătire a producției digitale dezvoltat de Digital Process, oferă suport complet pentru procesele de asamblare a produselor.

Ca și predecesorul său, modelul V15L20 gestionează datele derivate din modelul 3D, inclusiv informații despre procedurile și volumul de lucru implicate în lucrările de asamblare. În același timp, această nouă versiune permite, de asemenea, consolidarea și afișarea unei game mai largi de date de producție, cum ar fi imaginile video ale operațiunilor mașinilor actuale și foile de inspecție privind performanța sarcinilor. Cu metode de producție din ce în ce mai variate și metode de abordare a datelor de fabricație, Fujitsu continuă să ofere o tehnologie digitală care să sprijine activitatea de pregătire a producției.

Cea mai recentă versiune a instrumentului VPS al Fujitsu permite ca imaginile video preluate din lucrarea și documentele efective pentru introducerea performanțelor sarcinilor sau a rezultatelor inspecțiilor să fie încorporate în animațiile procedurilor de asamblare și să fie reproduse și afișate, precum și actualizate. Acest lucru face mai ușor pentru angajații din domeniu să înțeleagă procedurile de asamblare, permițând în același timp înregistrarea documentelor de lucru aproape instantaneu. Pentru pregătirea oricărei operațiuni, lucrătorii pot accesa cu ușurință informațiile atunci când sunt necesare pe PC-uri sau tablete, iar referințele și actualizările pot fi realizate, sprijinind o mai mare eficiență în sarcini cum ar fi confirmarea formelor produselor și a fluxurilor de producție. Atunci când se confirmă fluxul de producție, dimensiunea și aspectul pentru afișarea diagramei de configurație a componentelor de asamblare, procedurile pot fi lansate și repetate, cu șabloane multiple salvate. Instrumentul VPS include și display-uri integrate și decupate pentru fiecare fereastră, precum și multi-afișaje. Ferestrele de afișare pot fi ușor personalizate pentru a ușura utilizarea pentru fiecare utilizator al sistemului.