Data Center / Storage, NEWS — August 21, 2018 at 1:13 pm

QNAP lansează serverul NAS TS-251B cu două sertare și procesor Intel dual-core

by

QNAPQNAP Systems a lansat serverul NAS TS-251B echipat cu două sertare pentru hard disk-uri. Având la bază procesorul Intel J3355 dual-core, TS-251B furnizează birourilor și utilizatorilor individuali o experiență multimedia excelentă cu transcodare 4K și posibilități de streaming, ieșire 4K HDMI și o gamă largă de aplicații de partajare. TS-251B oferă, de asemenea, un slot PCIe pentru a extinde funcționalitățile de bază.

Cu ajutorul acestui slot, utilizatorii pot extinde cu ușurință funcționalitățile modelului TS-251B. Un card QNAP QM2 poate fi instalat pentru a adăuga caching SSD M.2 și conectivitate 10GbE; un adaptor wireless compatibil (ex. QNAP QWA-AC2600) pentru a crea un mediu de stocare și streaming wireless; un card USB 3.1 Gen 2 (10Gbps) pentru a crește numărul de porturi USB; sau un card de extensie a rețelei QNAP QXG-10G1T 10GbE pentru a adăuga conectivitate 10GbE.

“TS-251B este primul server NAS pentru acasă, de la QNAP, echipat cu un slot PCIe, permițându-le utilizatorilor să adauge funcționalități suplimentare ce întrunesc cerințele lor. Aceștia pot adăuga caching SSD și conectivitate 10GbE prin instalarea unui card QM2 PCIe pentru a îmbunătăți performanțele sistemului, în timp ce mențin viabilitatea sistemului pentru viitoarele medii 10GbE, ” a declarat Jason Hsu, manager de produs în cadrul QNAP. “TS-251B dispune, de asemenea, de funcții de transcodare 4K și ieșire HDMI 4K pentru utilizatorii ce doresc să se bucure de o experiență multimedia completă în propriul cămin,” a mai adăugat Hsu.

Bazându-se pe un procesor Intel Celeron J3355 dual-core, pe 14nm, la 2.0GHz (până la 2.5GHz), 2GB/4GB RAM DDR3L (până la 8GB), un port Gigabit LAN, cu suport pentru unități SATA 6Gb/s, TS-251B furnizează viteze de scriere/citire susținute și criptare hardware accelerată Intel AES-NI asigurând securitatea datelor sensibile de pe serverul NAS.

TS-251B suportă, de asemenea, snapshot, utilizatorii având posibilitatea de a recupera rapid datele în cazul ștergerii accidentale, modificării sau atacurilor ransomware. App Center oferă pentru modelul TS-251B o gamă largă de produse de productivitate: Motorul de căutare după text “Qsirch” permite identificarea rapidă a fișierelor; “IFTTT Agent” și “Qfiling” automatizează fluxurile de lucru pentru îmbunătățirea eficienței și productivității; “Qsync” și “Hybrid Backup Sync” simplifică partajarea fișierelor și sincronizarea lor între dispozitive.

O varietate de aplicații de streaming, incluzând “Cinema28”, “QVHelper”, “Qmedia” și “Video HD” le permit utilizatorilor să se bucure de o experiență multimedia fluidă, folosind diverse protocoale de streaming. Utilizatorii pot apela, de asemenea, la telecomanda RM-IR004 de la QNAP (comercializată separat) cu aplicația QButton pentru personalizarea funcțiilor butoanelor și o navigare mai facilă.

Disponibilitate
Noul TS-251B este deja disponibil. Pentru mai multe informații despre întreaga linie de produse NAS QNAP, vă rugăm să vizitați www.qnap.com.