Securitate — August 23, 2018 at 11:33 am

Avantajele oferite de sistemele de supraveghere video bazate pe soluții inteligente

by

Milestone XProtect_2Axis Communications şi Milestone Systems anunță organizarea unui webinar gratuit despre soluțiile inteligente dezvoltate pentru sisteme de supraveghere video. Astfel, pe data de 28 august, între orele 11:30-12:30 (ora României), vă puteți înregistra și pune întrebările dvs. direct reprezentanților Axis Communications și Milestone Systems care vor explica pe larg avantajele tehnologiei și modul în care poate fi ea folosită pentru a transforma sistemele de supraveghere video în surse de informații extrem de valoroase în domenii de activitate diverse, cu accent pe birouri și locații comerciale, retail, infrastructură, bănci și organizații financiare. Seminarul online se adresează deopotrivă integratorilor, distribuitorilor și utilizatorilor, fiind necesară înscrierea, prin intermediul formularului online dedicat.

Îmbinarea optimă între hardware şi software

Camerele de supraveghere video AXIS sunt recunoscute peste tot în lume pentru versatilitatea deosebită, calitatea superioară și fiabilitatea de top care le caracterizează. Cu toate acestea, specialiștii știu că în componența unui sistem de supraveghere video modern intră, pe lângă componenta hardware și o componentă software, care joacă un rol extrem de important, căci în funcție de implementare poate asigura eficiență, accesibilitate, soluții de analiză și statistică și multe altele. De aceea, Axis Communications depune pe de o parte eforturi pentru dezvoltarea și optimizarea unor astfel de tehnologii proprii, iar pe de altă parte încheie parteneriate și colaborări cu alți dezvoltatori, axați pe realizarea unor soluții inteligente destinate diferitelor scenarii de implementare și utilizare. Cel mai bun exemplu de acest fel este colaborarea cu Milestone Systems – companie recunoscută la nivel mondial pentru dezvoltarea de celei mai cunoscute soluții VMS (Video Management Software) – Milestone XProtect pentru sisteme de supraveghere video IP, compatibile cu camerele AXIS.

Unul dintre avantajele majore oferite de Milestone XProtect este posibilitatea de a integra soluții hardware și software diverse, atât în domeniul securității, cât și din alte domenii. Drept urmare, Axis Communications a creat AXIS Optimizer for Milestone XProtect – un set de plugin-uri și funcții care optimizează modul de utilizare a camerelor AXIS în tandem cu XProtect. Cu ajutorul lor, integratorii și utilizatorii finali pot exploata într-un mod eficient toate funcțiile și capabilitățile componentelor hardware și software care intră în alcătuirea sistemului de supraveghere video. Diferența față de alternativele de pe piață, care presupun documentare, descărcare și instalare individuală și administrare manuală a plugin-urilor, este că AXIS Optimizer for Milestone XProtect reunește toate funcțiile necesare într-un singur pachet, reducând astfel timpul necesar configurării sistemului, pentru a îmbunătăți în final eficiența organizației. El oferă practic utilizatorilor toate instrumentele necesare îmbunătățirii rezultatelor finale și accesării tuturor funcțiilor asigurate de echipamentele hardware. Astfel, Dewarping permite eliminarea distorsiunilor geometrice specifice camerelor panoramice, pe când SpeedDry și Wiper sunt folosite pentru eliminarea apei și condensului în cazul camerelor PTZ, direct din panoul de control XProtect. Totodată, Radar permite administrarea ușoară a echipamentului de detecție radar în rețea AXIS D2050-VE, Axis Camera Assistant configurează în mod automat setările pentru toate dispozitivele, iar Focus Recall optimizează focalizarea chiar și în condiții de mediu slab iluminat.

Toate funcțiile sunt disponibile pentru utilizatorii de echipamente Axis ce optează pentru utilizarea Milestone XProtect, considerată la ora actuală cea mai bună soluție VMS din lume, cu peste 150 000 instalări. Aceasta se remarcă în primul rând prin flexibilitate, fiind compatibilă cu peste 6 000 camere și asigură suport pentru orice buget și pentru orice scenariu de utilizare, fiind deja implementată în domenii de activitate de orice natură, de la aeroporturi și până la cazinouri. Și tot de flexibilitate este legată și capacitatea de expandare, odată cu dezvoltarea și creșterea organizației. Astfel, Milestone Systems oferă diverse versiuni pentru XProtect – de la Essential+, limitată la cel mult 8 camere și o singură locație, până la Corporate, care suportă un număr nelimitat de camere și locații multiple, plus alte avantaje, precum scalabilitate, redundanță, suport pentru accelerare hardware sau distribuirea operațiunilor. De asemenea, trebuie precizat că Milestone XProtect oferă și cel mai ridicat nivel de securitate de pe piață – un aspect extrem de important pentru societatea modernă, mai ales atunci când este vorba despre manipularea datelor cu caracter personal, precum imaginile video. În paralel, este asigurată accesibilitate maximă prin dezvoltarea de interfețe client dedicate pentru fiecare tip de dispozitiv în parte și prin posibilitatea conectării de la distanță.

Optând pentru un sistem alcătuit din echipamente Axis și soluția VMS Milestone XProtect, căreia îi adaugă suita AXIS Optimizer for Milestone XProtect, organizațiile obțin nu numai performanțe, calitate și versatilitate la cele mai înalte niveluri, ci și o soluție ușor de configurat și administrat, care poate îmbunătăți eficiența întregii afaceri.

Vă invităm să vă înregistrați gratuit pentru webinarul: ”Folosește inteligența video pentru industria în care activezi” și poți avea răspunsuri de la reprezentanții Axis Communications și Milestone Systems. Pentru înscriere accesați formularul online dedicat.