Foto-Video-Audio — August 27, 2018 at 6:59 am

Nikon lansează două aparate foto mirrorless în format de cadru întreg

by

SKIN anunță lansarea aparatelor foto mirrorless în format FX de la Nikon, cu fotografiere pe întregul cadru, Z 7 si Z 6, precum și a unor obiective NIKKOR cu montură Z, prevăzute cu o nouă montură, cu diametru mai mare.

Z 7 și Z 6 sunt echipate cu un nou senzor CMOS în format FX de la Nikon, cu fotografiere pe întregul cadru și iluminare din spate, cu funcție AF în plan focal încorporată cu detecție de fază și cu cel mai recent sistem de procesare a imaginii, EXPEED 6.

Z7_24-70_4_front
Nikon Z7

Z 7 are 45,7 megapixeli efectivi si permite un interval de sensibilitati standard ISO 64–25600. In combinatie cu obiectivele NIKKOR cu montura Z, aparatul foto obtine un nivel remarcabil de claritate si de detaliu, pe toata intinderea imaginii, pana la marginile acesteia.

Z6_front-(1)
Nikon Z6

 

Z 6 este un aparat foto in format FX de uz general, cu un numar efectiv de 24,5 megapixeli si permite intervalul larg de sensibilitati standard ISO 100–51200. Cu performante superioare la sensibilitati inalte si inregistrare de filme 4K UHD pe intregul cadru, cu interpretarea tuturor pixelilor, Z 6 raspunde unei diversitati de cerinte, precum fotografierea in medii slab iluminate si inregistrarea filmelor.

Dezvoltarea gripului MB-N10

Gripul MB-N10, care este in proces de dezvoltare, va contine doi acumulatori Li-ion EN-EL15b, crescand efectiv numarul de fotografii posibile si/sau timpul de inregistrare a filmelor de aproximativ 1,8 ori. Acesta va avea acelasi nivel de rezistenta la praf si la picaturi de apa ca al aparatelor foto Z 7 si Z 6 si va putea fi incarcat prin USB, utilizand adaptorul de incarcare la curent alternativ EH-7P. Informatiile despre lansarea acestui produs vor fi anuntate la o data ulterioara.

Aparatul foto Z 7 va fi disponibil in Romania la sfarsitul lui septembrie 2018, iar Z 6 va fi disponibil la sfarsitul lui noiembrie 2018.