Evenimente — August 27, 2018 at 1:25 pm

Panasonic la IFA 2018

by

La ediția din acest an a IFA 2018, Panasonic va expune cele mai noi produse și tehnologii extraordinare ale sale în Sala 5,2a/b. Standul va fi dedicat experimentărilor, înglobând o mulțime de activități interactive în care vizitatorii vor putea testa și încerca produsele.

Aniversând în acest an centenarul, Panasonic va oferi în continuare clienților produse și soluții ghidându-se după principiul său de bază: „O viață mai bună, o lume mai bună”. De asemenea, compania privește cu interes și nerăbdare spre următorul secol de inovații.

panasonicEvoluția casei noastre

Una dintre principalele atracții ale standului Panasonic în acest an o va constitui spațiul dedicat prezentării evoluției casei noastre: din trecut, în prezent și privind spre viitor.

Secțiunea dedicată casei va prezenta tehnologii inovatoare și produse care au revoluționat și îmbogățit viața oamenilor în ultimul secol. Începând de la prima priză dublă la soluțiile de conectare IoT din prezent.

Pentru extreriorul casei, vizitatorii vor putea face cunoștință cu tehnologiile ecologice ale Panasonic. Acestea vor include soluții de energie curată, precum baterii litiu-ion, pentru transport inteligent precum și panouri solare pentru surse de energie inteligente. Standul va prezenta, de asemenea, moduri mai curate și mai ecologice de încălzire a apei și locuințelor datorită pompei de căldură aer – aer Aquarea de la Panasonic și tehnologiei Fuel Cell.

În interiorul casei veți trăi o nouă experiență personalizată, datorită căreia spațiul de conviețuire devine mai confortabil și mai ergonomic ca niciodată. Ultima

tehnologie IoT va conecta mai multe aparate, integrând boxa inteligentă GA10 de la Panasonic cu controlul vocal de la Google și detectoarele cu monitor/senzor.

Prin tehnologii IoT, AI și robotice în continuă evoluție, Panasonic va crea un mediu care va duce experiența prânzului la un cu totul alt nivel. Pregătiți-vă să călătoriți în timp pentru a vedea produse care vor fi disponibile peste câțiva ani. Aici, Bucătăria Inteligentă va prezenta Partenerul de gătit, cu inovații tehnologice care vor deveni cel mai bun ajutor în pregătirea unor preparate personalizate, gătitul devenind intuitiv și ușor.

Televizoare Panasonic

Expunând cele mai noi modele de televizoare Panasonic, această zonă va prezenta lunga experiență a Panasonic și parteneriatele strânse cu Hollywood-ul în dezvoltarea celei mai bune imagini OLED din prezent. De asemenea, vizitatorii vor putea vedea de ce televizoarele Panasonic sunt alese de profesioniștii de la Hollywood pentru a verifica pe ele calitatea imaginii. Va fi prezentat modul în care acestea sunt utilizate de către marile studiouri pentru editarea ultimelor blockbuster-uri, astfel încât să putem viziona filmele exact așa cum și-au dorit creatorii.

Prin intermediul celui mai noi model FZ, ce aparține gamei de televizoare OLED Panasonic, vizitatorii vor putea afla despre standardul HDR10+ și modul în care acesta optimizează calitatea imaginii pentru următoarea generație de ecrane. Noua gamă TV de la Panasonic va uimi prin frumusețea ei, atât în interior, cât și în exterior. Vizitatorii se vor putea familiariza cu suportul flexibil și cu frumusețea oferită de design-ul Art Glass.

Echipamente audio-video dedicate locuințelor

Panasonic va demonstra operarea televizoarelor prin comandă vocală, precum și ultimele produse audio-video care utilizează sistemul de boxe wireless SC-GA10. Zona de echipamente audio-video destinate locuinței include o experiență audio demonstrativă pe cele mai recente bare de sunet HTB și micro-sistemele din seria UA. Tot acolo se va regăsi o zonă de relaxare în care se pot experimenta căștile cu funcție de anulare a zgomotului, modelul HD605. Nu trebuie ratate nici seria de playere Blu-ray UHD, având ca vârf de lance modelul UB9000. Acesta se evidențiază ca un model din clasa de referință în ceea ce privește calitatea imaginii și sunetului. De fapt, este chiar câștigătorul din acest an al premiului EISA pentru cel mai bun player Blu-ray UHD high-end.

Imagine digitală

Această zonă prezintă cele mai noi produse premium, cum ar fi camerele G9, GH5 și GH5s, precum și o zonă interactivă try&touch. De asemenea, zona include un colț în care vizitatorii vor putea urmări imaginea unei camere instalată pe o mașină de curse. Una dintre principalele atracții va fi modelul recent introdus DMC-LX100II, succesorul camerei compacte high-end DMC-LX100, un model multipremiat. Păstrând designul modelului LX100, Panasonic a mărit numărul de pixeli (21,7 M) și a adăugat funcții de selectare a focalizării pentru a îmbunătăți experiența de fotografiere a pasionaților foto. Vizitatorii vor putea realiza chiar ei fotografii extraordinare într-un mediu care imită un peisaj muntos și le vor putea tipări direct pentru a le lua acasă.

Îngrijire personală

Panasonic va aduce „Experiența de la salon în casa dumneavoastră”, vizitatorii putându-se bucura de gama completă de produse de îngrijire personală. Incluzând demonstrații ale noilor aparate de ras și trimmere pentru părul facial și din nas, experții în frumusețe ne vor împărtăși cele mai noi tehnici din domeniu pentru un tratament de îngrijire perfect, din cap până-n picioare.

Electrocasnice mici

Vor fi expuse cele mai noi electrocasnice mici de la Panasonic, precum noul cuptor cu microunde mixt. Fiecare vizitator va putea „savura prospețimea”, gătind și gustând preparate sănătoase și delicioase. Atracția principală va fi noua mașină de făcut pâine cu crustă crocantă „Croustina” SD-ZP2000. Trebuie doar să urmați mirosul de pâine proaspăt făcută și să vă asigurați că o gustați și dumneavoastră.

Telecomunicații

Gama completă de telefoane digitale fără fir DECT și telefoanele mobile ușor de utilizat destinate persoanelor în vârstă vor face obiectul acestei secțiuni a standului.

Technics

Simbolul „noului” Technics va fi prezentat aici: produse audio dezvoltate special pentru era modernă, mai ales din clasa Premium. Sistemele Technics din clasa Premium sunt concepute pentru iubitorii de muzică, având un factor de formă all-in-one și designuri atractive, precum și opțiuni de conectivitate care se potrivesc celor mai diverse stiluri de viață moderne. Noua boxă wireless elegantă OTTAVA S (SC-C50) încorporează tehnologii digitale și acustice unice de la Technics pentru a livra o experiență muzicală incredibilă.