Evenimente — August 29, 2018 at 1:41 pm

Acer Swift 5 este cel mai ușor notebook de 15″ din lume

by

Swift_5_SF515-51T_02Acer a anunțat astăzi prețul și disponibilitatea notebook-ului Swift 5 (SF515-51T), cel mai ușor laptop cu ecran de 15 inchi din lume. Conceput pentru utilizatorii care își doresc un PC de invidiat, Swift 5 oferă performanțe excepționale, într-un șasiu elegant care cântărește mai puțin de un kilogram (990 grame).

Modelul Swift 5 (SF515-51T) este alimentat de cele mai recente procesoare Intel® Core i7-8565U și Core i5-8265U din a 8-a generație pentru a oferi performanțe receptive și o durată de viață a bateriei de până la 10 ore, pentru productivitate zilnică. Echipat cu Windows 10, noul Swift 5 este un dispozitiv destinat productivității.

“Acer dezvoltă în mod constant noi modalități de a proiecta modele de șasiu subțiri și ușoare, care găzduiesc cea mai recentă tehnologie cu caracteristici performante”, a declarat Jerry Hou, General Manager, Consumer Notebooks, IT Products Business, Acer Inc. “Cu o greutate mai mică de 1 kg, noul Swift 5 oferă tot ce este mai bun într-un notebook ultra-portabil: un șasiu subțire, un design elegant și rame înguste, cu performanțe superioare și durată de viață a bateriei sporită.”

“Cele mai noi procesoare Intel Core din generația a 8-a au stabilit un nou standard pentru computerele mobile cu Gigabit Wi-Fi rapid, integrat, combinat cu performanțe Intel mai rapide, o durată lungă de viață a bateriei și o mai bună interacțiune vocală și touch”, a declarat Chris Walker, Vice President al Client Computing Group și General Manager al Mobility Client Platform la Intel. “Am lucrat îndeaproape cu Acer pentru a aduce aceste noi nivele de performanță și conectivitate la viață odată cu cele mai recente modele Swift”.

“Acer continuă să inoveze cu Swift 5, un PC echipat cu Windows 10 care deține multă putere într-un design elegant, ușor și ultra-subțire”, a declarat Paul Donovan, Vice President, Partner and Device Solutions, Microsoft Corp. “Swift 5 oferă o durată superioară de viață a bateriei, portabilitate și comoditatea logărilor fără parolă cu Windows Hello, pentru cei care sunt mereu în mișcare, fie pentru afaceri, fie pentru uz personal.”

Design-ul inovator al noului Swift 5 este caracterizat de capacele superioare și inferioare care sunt construite dintr-un aliaj de magneziu-litiu, pentru un aspect mai subțire, asigurând în același timp durabilitatea fără îndoire sau răsucire. Suportul de palmă din aliaj de magneziu și aluminiu oferă o bază solidă atunci când utilizați tastatura și trackpad-ul. Șasiul subțire măsoară doar 15,9 mm (0,63 inch), dar are loc pentru un cititor de amprente care acceptă Windows Hello, astfel încât utilizatorii să se poată conecta mai rapid la conturile lor și să păstreze dispozitivul mai sigur.

În completarea procesoarelor Intel Core rapide, Acer Swift 5 este echipat și cu până la 16GB memorie SDRAM DDR4 și un SSD NVMe PCIe cu capacitate de până la 1TB, pentru timpi rapizi de încărcare și acces la fișiere. Utilizatorii pot profita la maximum de performanța sistemului și de durata lungă de viață a bateriei, chiar și seara, în condiții de iluminare redusă, datorită tastaturii cu iluminare LED.

Ecranul tactil Full HD 1920×1080 al noului Swift 5 are o ramă ultra-îngustă, de doar 5,87 mm (0.23 inchi), oferind un raport incredibil screen-to-body de 87.6%, pentru a crea o experiență captivantă de vizionare. Unghiurile largi de vizualizare facilitează streamingul video cu prietenii și colegii. Tehnologia BluelightShield reduce emisiile de lumină albastră pentru vizualizarea pe timp de noapte, în timp ce Acer Color Intelligence™ ajustează în mod dinamic gama și saturația în timp real pentru culori și luminozitate optimă a ecranului. În plus, tehnologiile Acer TrueHarmony și Dolby Audio oferă sunet de înaltă calitate prin difuzoarele stereo duale.

Utilizatorii beneficiază de o conexiune WiFi rapidă și fiabilă cu performanța Gigabit wireless 2×2 802.11ac. De asemenea, porturile sunt suficiente. Modelul Swift 5 este echipat cu un port USB 3.1 Type-C Gen-2, care oferă transferuri de date de mare viteză de 10 Gbps și care suportă încărcarea dispozitivului și ieșire pentru display, două porturi USB 3.1 Type-A (una cu funcționalitate de încărcare în modul oprit) și un port HDMI.

Acer Swift 5 cu ecran de 14-inch display este echipat cu noile procesoare Intel Core

Acer și-a actualizat modelele ultra-portabile Swift 5 de 14″ (SF514-53T) cu cele mai recente procesoare Intel Core pentru a oferi o creștere a performanței și a duratei de viață a bateriei. Echipate cu noile procesoare Intel Core i7-8565U și Intel Core i5-8265U, Swift 5 de 14″ oferă o experiență de utilizare extrem de rapidă și receptivă, precum și o durată de viață a bateriei de până la 8 ore pentru productivitate sporită.

Echipat cu un ecran Full HD de 14″, șasiul elegant al Swift 5 (SF514-53T) cântărește doar 970 de grame și are o grosime de numai 14,9 mm, fiind astfel un dispozitiv potrivit pentru oamenii cu un stil de viață activ. Acesta are un design similar modelului de 15,6 inci, este ultra-ușor dar și robust, cu o construcție din aliaj de magneziu și litiu pentru capacul superior și cel inferior, și palm rest din aliaj de magneziu și aluminiu. Ecranul tactil Full HD IPS este înconjurat de rame înguste de doar 9,32 mm, astfel încât utilizatorii pot profita la maximum de conținutul afișat.

Utilizatorii pot ține legătura cu cine își doresc datorită conectivității wireless 2×2 802.11ac Gigabit și se pot conecta rapid prin cititorul de amprentă integrat, grație Windows Hello. Dispune de cele mai recente porturi: USB 3.1 Type-C Gen 1 (transferuri de până la 5Gbps, display output și încărcare), două USB 3.0 (unul cu încărcare în modul oprit) și HDMI pentru conectarea ușoară a gadget-urilor externe.

Seria Swift 3 se echipează cu 4G LTE

Seria Swift 3 a fost actualizată pentru a include modele noi cu ecrane de 13,3″ și 14″, cu rame mai înguste, șasiuri din aluminiu subțiri care se deschid la 180 de grade și cele mai noi tehnologii pentru performanță și conectivitate.

Swift 3 (SF313-51) este notebook-ul de 13 inci perfect pentru productivitate în mișcare datorită ecranului său cu rezoluție ridicată Full HD 1920×1080 de 13,3″ și opțiune pentru LTE 4G integrat, cu un design super-ușor de 1,3 kg și o grosime de numai 15,9 mm. 4G LTE oferă o conexiune disponibilă chiar și atunci când nicio rețea WiFi nu poate fi accesată. Echipat cu procesoare Intel Core, oferă performanțe solide și până la 13 ore durată de viață a bateriei. În plus, notebook-ul oferă până la 8GB  memorie RAM DDR4 și un SSD NVMe PCIe cu capacitate de până la 512GB.

Modelele Swift 3 (SF314-55 / SF314-55G) sunt echipate cu un ecran Full HD de 14 inchi și au o greutate de 1,4 kg și doar 14,9 mm grosime, cu margini laterale super-subțiri, de 6,1 mm. Cu cele mai recente procesoare Intel Core i7-8565U / i5-8265U / i3-8145U, 8GB de memorie RAM DDR4 și un SSD NVME PCIe cu capacitate de până la 512GB, sistemul este rapid și oferă o durată de viață de până la 12 ore. În plus, oferă opțiunea pentru grafică NVIDIA® GeForce® MX150, astfel încât utilizatorii să beneficieze de performanța de care au nevoie pentru diverse sarcini intensive, cum ar fi editare video și jocuri casual. Utilizatorii pot rămâne conectați cu 2×2 802.11ac Gigabit WiFi și pot utiliza portul USB 3.1 Type-C Gen2 al sistemului pentru transferuri de date de mare viteză de 10 Gbps, alimentare cu energie, precum și display output.

Prețuri și disponibilitate

Acer Swift 5 cu ecran de 15-inch (SF515-51T) va fi disponibil în America de Nord din luna ianuarie 2019, de la $1,099; în EMEA din noiembrie de la €1,099; și în China din noiembrie, de la ¥7,499.

Acer Swift 5 cu ecran de 14-inch (SF514-53T) va fi disponibil în EMEA din septembrie de la €999; și în China din noiembrie, de la ¥7,499.

Acer Swift 3 cu ecran de 13-inch (SF313-51) va fi disponibil în EMEA din octombrie de la €799.

Acer Swift 3 cu ecran de 14-inch (SF314-55 and SF314-56) va fi disponibil în America de Nord din luna noiembrie, de la $799; în EMEA din ianuarie 2019 de la €799.

Specificațiile exacte, prețurile și disponibilitatea pot varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea, specificațiile produselor și prețurile pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat birou Acer prin www.acer.com.

Noile produse au fost prezentate astăzi la evenimentul de presă next@acer la IFA Berlin, unde compania a anunțat o serie de noi dispozitive și soluții. Pentru mai multe informații, vizitați acer.com/nextatacer.