Transport/Travel — September 5, 2018 at 9:50 am

Amadeus se alătură UN Global Compact pentru a răspunde apelului la sustenabilitate

by

imgUnul dintre elementele centrale ale companiei Amadeus este angajamentul pentru sustenabilitate în industria călătoriilor. Eforturile susținute au ajutat compania să fie recunoscută printre liderii mondiali în domeniul sustenabilității. Acum Amadeus are posibilitatea de a continua practicile sale de afaceri durabile prin aderarea la UN Global Compact.

Ce este UN Global Compact? Este o platformă de leadership care oferă acces la o comunitate globală de corporații, cele mai bune practici și instrumente care pot ajuta compania să se ridice la un nou nivel eforturile de sustenabilitate, sociale și de mediu.

Scopul UN Global Compact este dublu. Pe de-o parte, este un apel către companiile din întreaga lume de a se alinia la zece principii universal acceptate în domeniul drepturilor omului, al muncii, al mediului și al luptei împotriva corupției. Pe de altă parte, încurajează susținerea obiectivelor stabilite de Organizația Națiunilor Unite stabilite în Obiectivele de Dezvoltare Durabilă (Sustainable Development Goals – SDG).” a declarat Tomás López Fernebrand, SVP, General Counsel & Corporate Secretary, Amadeus.

“Prin participarea la UN Global Compact, dispunem de o platformă solidă pentru a deveni o companie mai puternică, mai responsabilă și mai sustenabilă. Acest lucru este însoțit de poziționarea noastră în Dow Jones, FTSE 4 Good, Carbon Disclosure Project și Global Reporting Initiative. În același timp, ne consolidează reputația de Angajator de Top (Top Employer) și de Cel mai bun loc de muncă (Best Place to Work).” a declarat Tomás López Fernebrand.

Amadeus folosește tehnologia, expertiza și rețeaua globală pentru a garanta sustenabilitatea industriei călătoriilor. Și cu acest nou pas, Amadeus se alătură miilor de companii care adoptă o poziție similară în adoptarea de acțiuni de afaceri pentru a crea o lume mai durabilă.

Pentru a afla mai multe despre eforturile Amadeus de sustenabilitate, vă invităm să citiți Amadeus Global Report 2017