Enterprise Software — September 11, 2018 at 2:33 am

CRM direct din Outlook, este posibil?

by

outlookE-mailul rămâne cea mai utilizată aplicaţie de business, în orice domeniu de activitate, iar Microsoft Outlook are cea mai mare cotă de piaţă, în rândul companiilor. Pentru mulţi angajaţi, o bună parte din activitatea zilnică se desfăşoară în jurul corespondenţei, trimiţând şi primind informaţii de la clienţi sau parteneri.

Un studiu realizat de Radicati Group arăta că un angajat cu munca de birou primeşte, în medie, 121 de mesaje în fiecare zi şi expediază cca 40. Prin urmare, gestiunea relaţiilor cu clienţii direct din clientul de e-mail poate simplifica considerabil munca echipelor vânzări, marketing sau suport. Informaţiile cheie despre clienţi vor fi disponibile în aceeaşi fereastă, alături de corespondența și agenda zilnică.

Iată de ce, din acest an System Innovation pune la dispoziţia tuturor clienţilor din România, CRM 4 Outlook o aplicaţie care se integrează perfect cu SAP Business One şi sincronizează datele din ERP cu adresele de e-mail/contactele corespunzătoare.

1Utilizatorii pot astfel să vizualizeze sau să editeze datele din SAP Business One direct din Outlook, fără să mai deschidă alte ferestre. Editarea datelor este posibilă pentru contactele corelate, dar la fel de simplu, noile contacte adăugat în Outlook se vor regăsi şi în SAP Business One.

Practic, poti vedea direct din Outlook:

  • soldul clienţilor
  • facturile şi comenzile deschise
  • grafice cu ultimele vanzari
  • De asemenea poti direct din Outlook:

    • crea o oferta, comanda sau ticket de service direct
    • accesa websiteul,
    • apela pe Skype
    • deschide adresa in Google Maps activităţile derulate.

      Iată cum pot lucra agenții de vânzări direct în Outlook

      System Innovation aduce această soluţie pe piaţa locală printr-un parteneriat cu BOYUM Solution, o companie daneză, de asemenea partener SAP. Boyum are în plan mai multe dezvoltări pentru CRM 4Outlook, printre care integrare cu Zendesk şi Social Media, rapoarte SQL, meniuri personalizate etc. Pentru mai multe informaţii despre CRM 4 Outlook şi capturi de ecran cu principalele functionalităţi descarcaţi broşura SAP Business One Add On CRM 4 Outlook.