NEWS — September 11, 2018 at 2:48 am

Funcţionalităţi CRM inteligente pentru companii mici şi medii

by

CAS genesisWorld X10 defineşte noi standarde pentru sistemele CRM dedicate IMM-urilor

Design inteligent, funcții de asistență virtuală inteligentă, automatizări la nivel de marketing și securitate ridicată a datelor personale, cu versiunea X10 a  CAS genesisWorld, disponibilă acum și în România, companiile mici și medii au la dispoziție noi funcţionalităţi CRM inteligente pentru creşterea eficienţei şi îmbunătăţirea relaţiilor cu clienţii.

Mircea Prelipceanu CAS CRM
Mircea Prelipceanu, Head of Internaţional Sales în cadrul CAS Software

Noua versiune a CAS genesisWorld, disponibilă în România printr-o reţea cu 15 parteneri, oferă o gamă bogată de funcționalități care să permită companiilor mici şi medii o concentrare a atenţiei asupra proceselor de vânzări şi relaţii cu clienţii. „În calitate de lider al pieţei germane de soluţii CRM pentru companii medii, vizam cu precădere accelerarea şi automatizarea proceselor care contribuie la satisfacerea tuturor cerinţelor clienţilor”, afirmă Mircea Prelipceanu, Head of Internaţional Sales în cadrul CAS Software. „Asistenți inteligenți, interfaţa de utilizator personalizabilă, noi module şi funcţionalităţi precum şi tehnologia SmartDesign, premiată în 2018, fac din CAS genesisWorld X10 un instrument foarte puternic pentru companiile centrate pe relația cu clienții

Picasso Search: căutări bazate pe Inteligență Artificială

Una dintre funcțiile esențiale in noua versiune, Picasso Search are la baza afirmațiile celebrului Pablo Picasso „eu nu caut, eu găsesc”. Asistentul digital oferă utilizatorului informaţii relevante corelate cu activitatea acestuia şi câmpurile accesate. Pe baza algoritmilor de Inteligenţă Artificială, Picasso Search colaborează cu angajatul şi îi oferă proactiv informaţii complementare în legătură cu întâlnirile, documentele, oportunităţile, sarcinile sau contactele accesate.

Experiență unitară indiferent de platformă

Cu ajutorul tehnologiei SmartDesign®, pentru care CAS Software a primit German Design Award ediția 2018, utilizatorii vor beneficia de o experienţă unitară indiferent de dispozitivele utilizate. Pe smartphone, tableta sau laptop, echipele de teren vor avea la dispoziție aplicații care arată și funcționează similar, cu interfeţe care asigură continuitatea şi acces la cele mai relevante informații si lucru liber de oriunde acestia s-ar afla identic cu lucrul din birou.

Datele importante sunt accesibile şi fără conexiune la Internet

Funcţionalităţile offline au fost extinse la noua versiune. Astfel o vizită la un client poate fi pregătită şi fără acces la internet, utilizatorul având la dispoziţie informaţii despre contracte, produse utilizate, proiecte derulate etc. De asemenea, în timpul întâlnirilor detalii legate de cantităţi, preţuri sau discounturi pot fi extrase din oportunităţi şi inserate în ofertele comerciale. Aplicația mobilă permite semnătura digitală, editarea documentelor arhivate chiar dacă accesul la internet este întrerupt.

Obiectivul nostru: Cel mai personalizabil sistem CRM

Cerinţele de personalizare diferă în funcţie de companie dar mai ales de utilizator, fluxuri de lucru şi sarcini specifice. Funcţionalităţile de App Designer permit utilizatorilor să-şi creeze şi să-şi configureze propriile aplicaţii/App-uri în cadrul CAS genesisWorld, intr-un mod grafic complet intuitiv, fără ajutor din partea IT-ului sau programare. Aplicațiile pot fi customizate şi grupate pe categorii în funcţie de rolul angajatului în organizaţie.
Aceasta funcţionalitate permite transformarea CRM-lui intro soluţie individuală de tip XRM şi extinderea ariei de utilizare către scenarii de training și gestiune Resurse Umane.

cas genesisworld x10CRM şi Marketing Automation într-un produs unic destinat IMM-urilor

Începand cu versiunea X10, CAS genesisWorld se integrează cu soluţia de Marketing Automation Evalanche. Aceasta permite companiilor mici şi medii să regândească modul de comunicare şi interacţiune cu clienţii, într-o manieră modernă şi eficientă. Evalanche oferă functionalităţi avansate de calificare şi precalificare a prospecţilor, precum şi derularea de campanii sistematice de lead nurturing. Aceasta asigura transmiterea ţintită a mesajelor de marketing, de la invitaţii, oferte de training, servicii personalizate etc, exclusiv către companiile care au nevoie.

Conformitate cu GDPR

De la intrarea în vigoare a GDPR (General Data Protection Regulation) companiile fac eforturi intense pentru asigurarea compliantei cu cerinţele de procesare şi stocare securizată a datelor personale.
CAS genesisWorld X10 oferă suport pentru trasarea unor procese de business care respecta cerinţele GDRP, de la solicitarea acordului până la ştergerea automată a datelor dacă păstrarea acestora nu mai are justificare legală sau clientul a definit un termen limită.

Configurator de produse – CPQ

Noul Configurator de produse permite generarea rapidă a ofertelor comerciale, printr-un calcul rapid intuitiv al componentelor fiecarui produs si a preţurilor acestora. Este vorba despre un modul foarte configurabil şi care acoperă cele mai complexe portofolii de produse, în funcţie de modele, versiuni, caracteristici specifice etc. Ofertele vor fi exportate automat ca PDF, iar utilizatorii vor putea atașa diverse documentații tehnice, propuneri de plată și finanțare (leasing, spre exemplu).

 

Pentru mai multe informații contactați

Mircea Prelipceanu – Head of International Sales CAS CRM

CAS Software AG

CAS Weg 1-5

76131 Karlsruhe Germania

mircea@cas.de

+49 721 9638 668

www.cas-crm.ro