Data Center / Storage — September 14, 2018 at 6:59 am

Veeam Intelligent Data Management colaborează cu Cisco HyperFlex pentru o nouă soluție de largă scalabilitate

by

ciscoVeeam Software a anunțat că și-a extins colaborarea cu Cisco pentru a furniza Veeam Availability pe platforma Cisco HyperFlex, o nouă platformă de gestionare a datelor care asigură o scalabilitate ușoară, o gestionare ușoară și suport pentru medii multi-cloud prin intermediul serviciilor de asistență Cisco.

Decizia vine întrucât întreprinderile recunosc nevoia de a actualiza soluții complexe de protecție a datelor la soluții multi-cloud, cerând dezvoltatorilor să furnizeze soluții moderne de protecție a datelor care să fie fiabile, scalabile, ușor de gestionat și să suporte medii multi-site și multi-cloud. Acum se poate face acest upgrade critic într-o singură mișcare convenabilă, reducând complexitatea achiziției, implementării și suportului.

Noua soluție combină platforma Veeam Hyper-Availability cu soluția HyperFlex HyperFlowered (HCI), HyperFlex, de la Cisco, pentru a răspunde nevoilor organizațiilor IT din întreprinderi care se confruntă cu tehnologii care nu pot fi scalate și nu pot oferi hiper- disponibilitatea necesară în zilele noastre. Această platformă de disponibilitate a datelor extrem de eficientă oferă companiei IT o serie de soluții care nu poate fi folosită numai ca un depozit Veeam, dar poate rula și întreaga platformă de disponibilitate Veeam.

Noua soluție Veeam pe Cisco HyperFlex va fi oferită prin Cisco și este susținută de Cisco Solution Support, care oferă suport pentru întregul pachet de soluții, permițând clienților să instaleze totul cu încredere și liniște. Veeam pe Cisco HyperFlex este de așteptat să fie disponibil general în al patrulea trimestru din 2018.