NEWS — September 17, 2018 at 9:07 am

Noi soluții inteligente la Lenovo Transform 2.0

by

lenovoLenovo a lansat, în cadrul evenimentului Transform 2.0, o serie de noi produse, parteneriate și soluții concepute pentru mediul de afaceri, care demonstrează strategia continuă de Transformare Inteligentă a companiei. Strategia reflectă perspectiva unică de business a Lenovo asupra modului de dezvoltare de soluții cu funcții inteligente care transformă mediul de business și îmbunătățesc experiența utilizatorilor.

Transformarea Inteligentă va reinventa și restructura sisteme întregi de producție, management și guvernare la nivel global. Această strategie este condusă de tehnologii emergente, inclusiv de inteligență artificială, realitate augmentată, Internet of Things, blockchain și conexiune 5G. Lenovo excelează în aceste tehnologii cu baza în cloud, distribuite prin infrastructură, inclusiv rețele, și redate de dispozitive.

Anunțurile răspund apetitului pentru noi dispozitive și computere care răspund cerințelor clienților și consumatorilor, valorificând potențialul datelor, al cloud computing-ului și cel de machine learning.