NEWS — September 17, 2018 at 8:34 am

Parteneriat Lenovo și NetApp pentru accelerarea transformării digitale în folosul consumatorilor

by

Lenovo și NetApp au anunțat un parteneriat global multilateral pentru a aduce tehnologii inovatoare și o experiență simplificată, ce ajută consumatorii să modernizeze IT-ul și să își accelereze transformarea digitală. Cele două companii oferă tehnologii de vârf pentru a le permite clienților din întreaga lume să își modernizeze arhitecturile IT, din zona de edge în core network și cloud.

ThinkSystem DE Series_DE6000F_2U_24_FLVWCele două companii dezvoltă împreună cea mai mare gamă de noi produse de stocare marca Lenovo, care combină soluțiile excelente de gestionare a datelor oferite de NetApp cu infrastructura remarcabilă ThinkSystem. Aceste noi produse vor utiliza tehnologia software NetApp și vor fi fabricate de Lenovo, punând în valoare lanțul de distribuție de clasă mondială al Lenovo, clasat în top 5 Gartner pentru toate companiile globale de tehnologie.

În plus, Lenovo și NetApp au anunțat un nou joint venture în China pentru a livra produse de stocare și soluții de gestionare a datelor localizate și adaptate pentru a îndeplini cerințele specializate ale Chinei și ecosistemul cloud distinct. Noua entitate este  programată să fie operațională din primăvara anului 2019, fiind în procesul aprobărilor locale.