COMUNICATE — September 25, 2018 at 10:13 am

Xerox obține un punctaj perfect în cadrul evaluării responsabilității sociale corporative

by

Xerox sustainabilityCompania Xerox a fost din nou evaluată în cadrul indexului FTSE4Good, care măsoară performanța companiilor în materie de practici de protejare a mediului, grijă pentru comunități și guvernanță corporativă.

Xerox a obținut un scor perfect de 5.0 la categoriile protejarea mediului, componenta socială și guvernanța corporativă, precum și un punctaj de 96 din 100 în cadrul evaluării generale ESG (Environmental, Social and Governance).

„În fiecare an, ne asigurăm că în cadrul companiei Xerox există o strategie sustenabilă privind impactul asupra mediului și comunităților și guvernanța corporativă,” spune Michele Cahn, vice-președinte, Global Government Affairs, Sustainability & Citizenship, Xerox. „Un program robust de ESG este un lucru bun pentru business și aduce numeroase beneficii angajaților, clienților, acționarilor și, nu în ultimul rând, planetei.”

Indexul FTSE4Good este gestionat de către Financial Times Stock Exchange, o unitate a diviziei Information Services a Bursei de Schimb de la Londra.

Xerox publică în fiecare an un raport privind responsabilitatea socială corporativă, demonstrând importanța comportamentului responsabil în cadrul ansamblului de valori al organizației. Noul raport de responsabilitate socială corporativă va fi disponibil în curând.