IoT powered by ALLIED TELESIS — October 1, 2018 at 6:59 am

OKI prezintă soluția IoT Business Platform pentru transformarea digitală a infrastructurilor sociale

by

Bazându-se pe o bază de clienți acumulată în ultimii 137 de ani, OKI oferă o gamă largă de soluții, produse și servicii care susțin infrastructurile sociale. Competențele de bază ale OKI încep cu o serie de dispozitive distinctive, senzori cu senzori acustici și optici, tehnologii de rețea, tehnologii de prelucrare și operare a datelor, completate de un know-how în domeniul transformării digitale. Astfel, OKI oferă soluții IoT la problemele sociale emergente, utilizând baza de clienți, resursele tehnologice și capacitatea de producție cu experiența anilor. OKI oferă IoT Business Platform, care combină dispozitive de detectare, tehnologiile de rețea și prelucrare/operare a datelor, pentru a rezolva problemele sociale și provocările emergente cu care se confruntă întreprinderile zilelor noastre. Soluția se orientează către trei zone de bază, descrise în următoarele rânduri.

imgDispozitivele și detectarea acestora reprezintă o primă problemă abordată de IoT Business Platform, sistemele de detectare a fibrelor optice unice ale OKI permițând efectuarea de căutări de înaltă precizie și în timp real pentru monitorizarea infrastructurii și a tuturor dispozitivelor. Mai mult, soluția utilizează tehnici de detectare acustică cu experiență dovedită în domeniul apărării.

Pentru rețele, soluția vine cu o serie de tehnologii certificate pe piața telecomunicațiilor, în timp ce utilizează frecvențe Sub-GHz wireless dedicate IoT. Mai mult, se utilizează și DSRC (comunicare dedicată cu rază scurtă de acțiune) cu o experiență dovedită a ITS.

Ca operațiuni și procesarea datelor, soluția oferă o monitorizare și mentenanță permanentă în 250 de locații, cu o rețea cloud securizată care permite o utilizare inclusiv în sectorul financiar. Mai mult, rețelele sunt interoperabile, multi-cloud, pentru a oferi o conectivitate între procesarea și operațiunile ce implică date.

Citește și:

OKI lansează o nouă serie de aplicații bazate pe realitatea augmentată pentru comerț

OKI dezvoltă capabilități de imprimare industrială cu ajutorul AI