Financiar-Bancar — October 3, 2018 at 1:20 pm

Sage lansează soluții cloud dedicate sectorului financiar-contabil din micile companii

by

Sage_AccountingSage vine cu două soluții dedicate economisirii timpului și banilor micilor companii. Sage Business Cloud Accounting îi ajută pe utilizatori să navigheze în zonele de contabilitate și să păstreze controlul asupra finanțelor. Software-ul poate crea facturi, gestiona fluxul de numerar și poate prezenta TVA. Acesta automatizează o mulțime de sarcini de zi cu zi, lăsând contabilului mai mult timp să se concentreze pe partea specializată a locului de muncă și să se orienteze către sfaturile financiare importante.

Sage Business Cloud Accounting este acum disponibil cu 50% reducere pentru primele 3 luni, pe bază de abonament, la doar £ 11.00 pe lună, plus TVA. La un preț chiar mai bun, pentru £ 8.40 pe lună, plus TVA, puteți economisi 70% din pachetul Sage Business Cloud Accounting și Sage Business Cloud Payroll pentru 3 luni. Software-ul de salarizare este perfect pentru întreprinderile mici cu până la 25 de angajați și oferă funcțiile minime de complexitate pentru administrarea salarizării.

Deveho Consulting Group este un partener internațional de afaceri axat pe implementarea Sage Business Cloud Enterprise Management (Sage X3) în mai multe țări, utilizând cele mai bune practici recunoscute în implementarea soluţiilor ERP atât din domeniul tehnic cât și fiscal pentru mai multe țări, printre care şi România. www.deveho.ro.