Evenimente — October 4, 2018 at 12:53 pm

Edward Mandic, Delphi Technologies: Centru IT global din București va dezvolta soluții tehnice și servicii pentru cei peste 20.000 de angajați din întreaga lume

by

Delphi Technologies, unul dintre liderii pieței de furnizori pentru soluții avansate de propulsie pentru producătorii de autovehicule a deschis astăzi primul centru IT, global multidisciplinar, la București. Noul punct de lucru va furniza servicii de tehnologia informației pentru centrele tehnologice ale companiei, pentru fabricile și diviziile de servicii suport ale companiei la nivel global. Alegerea Bucureștiului pentru inaugurarea centrului IT Global se datorează disponibilității unei forțe de muncă specializate și talentate; investiția inaugurată astăzi reprezentând, în același timp, o extindere naturală a companiei pe piața din România.

Edward Mandic - CIO Delphi Technologies - 1
Edward Mandic, Vicepreședinte și Chief Information Officer, Delphi Technologies

“Noul nostru centru IT global din București reprezintă un angajament continuu față de investițiile deja existente în România. Creăm o echipă globală de IT, care va oferi o platformă pentru a sprijini compania noastră să furnizeze plus valoare. Echipa din București va dezvolta soluții tehnice și servicii inovatoare pentru a sprijini cei peste 20.000 de angajați din întreaga lume”, a declarat Edward Mandic, Vicepreședinte și Chief Information Officer, Delphi Technologies.

Biroul de la București va găzdui până la 150 de persoane care vor acoperi funcții de bază cum ar fi securitate și conformitate IT, arhitectură  informatică, operațiuni IT, planificarea resurselor companiei și livrarea soluțiilor globale. Împreună, ei vor asigura servicii IT eficiente și integrate pentru Delphi Technologies, alături de partenerii IT globali strategici ai companiei.

Delphi Technologies face investiții materiale în dezvoltarea noii facilități, care vor fi realizate progresiv,  până în 2022. Investiția de la București se adaugă celor peste 300 de milioane de euro investiți deja în capacitatea de producție din Iași, unde se produc pompe de înaltă presiune și injectoare pentru industria auto.

Noua investiție este localizată în campusul Globalworth din Pipera, cel mai mare parc de afaceri premium din România și beneficiază de un spațiu flexibil de birouri care poate sprijini cu ușurință munca în echipă și colaborarea cu furnizorii IT strategici. Acest mediu modern sprijină performanța și inovația angajaților, oferindu-le un echilibru optim între viața personală și cea profesională.