COMUNICATE — October 8, 2018 at 9:31 am

FintechOS urcă în topul startup-urilor fintech la nivel CEE

by

FintechOS, companie specializată în accelerarea transformării digitale a instituțiilor financiare anunță clasarea pe locul 3 la CEE Fintech Challenge, cea mai importantă competiție la nivel CEE adresată startup-urilor în zona tehnologiilor financiare disruptive.

CEE Fintech Challenge a înrolat în competitie peste 50 de startup-uri din zona Fintech, Insurtech, Regtech, Blockchain, Security & Risks, BigData & Analytics din 18 țări. Juriul, format din investitori și companii financiar bancare, dar și din analisti de piață, au clasat FintechOS pe locul trei, alături de NDGIT (Germania), locul unu, respectiv Monetizr (Latvia) pe locul doi.

Teodor_Blidarus_Softelligence„Soluțiile pe care le oferim băncilor și asigurătorilor, bazate pe tehnologii disruptive ca AI, biometrics, blockchain sau machine learning, au atras atenția juriului. Fintech Challenge ne aduce în atenția unei rețele globale de peste 1000 de investitori și expunere în rândul marilor corporații financiare. Sunt bucuros că avem încă o validare a viziunii noastre la nivel european”, a declarat Teodor Blidăruș, CEO & Co-Founder FintechOS.

După o investiție de aproape 1.5 Milioane de Euro, FintechOS se pregătește să lanseze noua versiune a produsului, care duce experiența financiară a clienților la cu totul alt nivel și include noi instrumente de accelerare a implementării platformei FintechOS la clienți.